reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Witam
dziekuję zerdecznie za życzenia dla Matika i również wszytskim Październikowym Skarbom życzę Wszystkiego Co Najlepsze.

Jesteśmy już po obchodach rodzinnych i imprezie dla kolegów z przedszkola. Mati bawił sie z kumplamu świetnie my trochę gorzej bo musieliśmy 11 dzieciaków pilnować w kinie - obsługa w Kinepolis w Poznaniu fatalna. Ale cóż najważniejsze że już po :)

Pozdrawiam
Basia

reklama
Witam
my tez dziekujemy za zyczenia i przepraszamy za zaleglosci w zyczeniach dla reszty.
Jasiek mial trzydniowke i ciezkie dni za nami. Mam nadzieje ze zrozumiecie. Jutro szpital i badania
:zawstydzona/y:

Hejka!

Dziękuje my za życzonka :-) Imprezka urodzinowa odbyła się w domu.
Trochę bałaganu , ale za to szczęście i uśmiech Damiana wynagradzał wszystko.Dzieciak się wściekały do woli.W zasadzie robili co chcieli.I to chyba najbardziej im sie podobało.

A jak tam świeże mamuśki , jak sobie radzicie z maluszkami???

Pażdziernikowce Wam nie chorują??Damian trochę pokasływał ,ale zrobiłam mu syrop z cebuli i cukru ........pomogło i to chyba bardziej niż syropy z aptek.

Wczoraj byłam z Damianem u okulisty .Z bliska widział wszytko ładnie ,potem sie oddaliliśmy , założył oprawki z jednym zakrytym oczkiem.Na prawe oczko nie widział drugiego rzędu od dołu , a na lewe miał kłopot z samolotem w trzecim rzędzie od dołu .Pani dr zapisała nam jakieś krople które sie bierze 5 dni i potem mamy iść na badanie.
Aż się boje, bo nie wyobrażam sobie go w okularach.Mam nadzieję , że nie będzie musiał nosić........
W przyszłym tygodniu jeszcze zaliczamy ortopedę z rentgenem......i dentystę.Także mam trochę bieganiny po lekarzach.Wszyscy się zwalili na jeden tydzień akurat.

Dzisiaj nagoniłam mężyka i wstawiliśmy już łóżeczko do nas do pokoju, torba do szpitala spakowana.....teraz tylko czekać.A Miłosz nieustannie daje o sobie znać.Bezsenność.....zgaga i kopniaki na porządku dziennym i nocnym.:szok:
Mimo męczącego dni nie mogę zasnąć....a jak mi sie zaśnie to zaraz wstaje na siusiu.
Za to rano mam najlepszy sen około 10-11 godziny :-)I niech mnie ktoś spróbuje obudzić............

Pozdrowionka dla wszystkich!

Witam

SERDECZNE BUZIACZKI DLA NASZYCH SOLENIZANTOW!!!!
DAMIANA,NIKOLI I MATEUSZKA :)))

Nikodem OK, troszke marudzi bo zabkuje ale jeszcze nic sie nie wyklulo..
RONDZIA No to zdrowka dla Jasia!
ANIU no juz czas sie pomalu przygotowywac :) niby zgaga to oznaka duzej ilosci wlosow :p ciekawe czy Miloszek bedzie je miec :)

U nas troszke zamieszania u R w pracy, ale nawet nie chce mi sie o tym pisac.
Nicole bedzie miec w ta sobote wyprawione urodzinki mala imprezka bedzie.

w czwartek 29 zaniesie do szkoly tort i soczki i oczywiscie po malym prezencie dla kazdego dzieciaczka :) taka tutaj tradycja hyhy 26dzieci w szkole :) takze wiecie.

pozdrawiam Was

Hejka , to ja znowu nocny Marek:-)

Dzisiaj wbiłam się w totalny SZOK.
Pojechała odebrać kropelki( które były robione w/g recepty wypisanej przez P.DR) dla Damiana , P.dr okulistka wspominała żeby je ostrożnie zapuszczać żeby nie spłynęły do gardła i do nosa.Ale nie wspomniała że to TRUCIZNA!!!!!:shocked2:.
Słuchajcie na etykiecie opakowania oprócz spisu jest czarna naklejka z trupią czachą i napis TRUCIZNA!........Kiedy spytałam w aptece jakie mogą być skutki gdyby sie krople dostały do gardła czy nosa ,pani w aptece z uśmiechem na ustach odparła......noooo ŚMIERĆ to jest trucizna:szok:.Zamarłam...........i jak ja mam te krople podać dziecku.........no kurw.........Jutro zrobię fotkę i Wam wkleję jak to wygląda.Nie wierzę że takie leki przepisuje się dzieciom.
Wypadałoby iść z awanturą do tej lekarki.......ale nie chcę jej już widzieć na oczy, bo chyba bym jej kudły powyrywała.......
W poniedziałek pójdę do prywatnego lekarza i zobaczymy czy jest konieczność zapuszczania tegoż specyfiku............ brrrrr aż mi się słabo robi na samą myśl.

Moniaa ...... to szarpnie Twoją kieszeń wyprawka urodzinowa do szkoły:-)

Śpijcie smacznie.......PA

Oto to lekarstwo

za5556_DSCN1199.JPG

Witam

ANia no normalnie niewiarygodne :szok::szok: malemu dziecku cos takiego .... ???? SZOK!!!

My wczoraj mielismy imprezke urodzinowa Nicole :) fajnie bylo dziecko zachwycone padlo o 22 :)

Załączniki

• Nicole.jpg
    Nicole.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 35
  • toascik.jpg
    toascik.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 54
Dziękujemy za życzenia !:tak:

Aniu , jak to zleciało :szok: Ciąża Ci służy , wyglądasz naprawdę dobrze .

Niektóre krople do oczu mają takie oznakowanie , spotkałam się już z tym.
Nie można ich spożywać , ale można rozszeżyć źrenice.
Dla spokojności idź do innego lekarza , może jest jakiś zamiennik.

Moniaa , to nie jest takie oczywiste ;-) w Polsce jubilat dostaje prezenty , a nie rozdaje - zapomniałaś ? ;-)

Nikola dziś zaniosła do przedszkola urodzinowe Ptasie Mleczko i finito .

reklama
WItam

ANiuuu noo piekny brzusio :d

Magda no ja od poczatku nauczona iz nalezy sie dzieciom po prezencikku :)))
pokaze Wam jak dzielnie NIcole pakowala 27 torebeczek :) bo jedna dla Pani oczywiscie hehe
31Nic_urodzin.jpg

Jutro Halloween w szkole, wiec przymiarka kostiumu :d
77czarownica.jpg

a tu Nikodem :)

49spie_na_spacerku.jpg

24Nikodem_smile.jpg

Do góry