Rondzia
Fan(ka)
Na bank nie odsapniesz. Ja sama nie wiem jak funkcjonuje. Jaskowi od dwoch tygodni wychodza 4 zeby. Do tej pory wyszlo poltora. Poza tym ma znowu bakterie w moczu wiec latamy po lekarzach. I wyniki krwi tez nie sa rewelacyjne. A poniewaz wstaje gowniarz 8 razy w nocy to odzwyczajam go od cyca. Wiec tez sie budzi zeby sie przytulic a mi dodatkowo pekaja cyce.
A Michas od godziny ma stwierdzona angine. Kto mnie lubi na tyle zeby mnie dobic??
Dodam ze w czwartek wracam do pracy wiec se wszystko wczesnej poustalalam zeby na spokojnie wrocic do pracy. Badania okresowe, fryzjera, Jasia lekarza i inne. Wiec zostalo 3 dni a Michas z angina a Jasiek ze skierowaniem na badania na nie wiem kiedy. Cudownie
A Michas od godziny ma stwierdzona angine. Kto mnie lubi na tyle zeby mnie dobic??
Dodam ze w czwartek wracam do pracy wiec se wszystko wczesnej poustalalam zeby na spokojnie wrocic do pracy. Badania okresowe, fryzjera, Jasia lekarza i inne. Wiec zostalo 3 dni a Michas z angina a Jasiek ze skierowaniem na badania na nie wiem kiedy. Cudownie