reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Michałku !!!!!

Żeby się nie narazić Twojej MAMIE,
e-ciocia ANIA z rodzinką już dzisiaj składają Ci
najserdeczniejsze życzenia z okazji

5 latek

torty-2.gif

foto.php

Dużo miłości , i wszystkiego co najlepsze !!!:-)

reklama
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA MICHALKA!!!

My z racji brzydkiej pogody, zrobilismy wczoraj tarte z jablkami :)
Nicole w czwartek piekla ja w szkole :D

Załączniki

• Ciacho.jpg
    Ciacho.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 53
Witam,

Całej góry wymarzonych prezentów, wspaniałych kolegów, posłusznego brata, dużo szczęścia i wszystkiego co najlepsze dla Michała.

Rondzia - widać system działa bardzo sprawnie...

My wczoraj mieliśmy dzień smutku, bo piesek od Rafała doczekał końca swoich dni. Pomimo więc okropnej pogody spędziliśmy znaczną część dnia w lesie, gdzie Zbój najbardziej lubił biegać i węszyć.

W sobotę też robiliśmy imprezkę urodzinową dla Soni. Zaprosiła kilka koleżanek z przedszkola i wspaniale się bawiły. Sonia bardzo zadowolona, padła zaraz po kąpieli.

Monika - super ciacho. Fajne zajęcia ma Twoja córa z szkole :shocked2:

Pozdrawiam,

Witam
Wszystkim dzieciaczkom składam najlepsze życzenia urodzinowe !
Kto by pomyślał to już 5 lat :szok:

W tym roku trochę wcześniej wyprawiliśmy Nikoli urodziny , ponieważ za tydzień mamy nasze "wesele" . W sobotę było przyjęcie dla dzieci , a w niedzielę dla rodziny . Jestem padnięta , a moje dziecko szczęśliwe :tak:

Sandra , nie nie miało innych objawów , wyłącznie nawracająca bakteria .
Moniaa , Nikoś ma rozbrajający uśmiech.
Aniu , już torba ? :szok:
Rondzia , a ja jestem krowa bo w zeszłym tygodniu zapomniałam o październikowych skarbach na amen .

Buziaki

Magda,

ja też krowa bo zapomniałam o Michale.

Rondzia serdeczne buziaki dla syna i dużego i małego. Michas wygląda na szczęśliwego na urodzinach a to najważniejsze.
My w tym roku wyprawiamy Matiemu w Kinepolis - dzieciaki bawią się godzinę z animatorema a potem gromadnie idą do kina na"Odlot" więc chyba bedzie fajowo.

Pozdrawiam
Basia

SONIU !!!!
Z okazji Twoich
5 urodzinek
życzymy Ci z całą nasza rodziną
dużo miłości , radości i samych słodkich chwil

Tort1.jpg

NIKOLA!!!
MATEUSZ!!!

Dużo zdrówka i spełnienia wszystkich

WASZYCH