reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Magda,

to mnie kobietko połechtałaś mile:) Dziewuszka kończy za miesiąc 32 i zwykła mówić o sobie że nie jest już pierwszej młodości:)

Pozdrawiam

reklama
No patrz ! Na Rondzie zawsze można liczyć ! Podbuduje ! Prawda ? ;-):tak:

Ale co to , to nie !!!! Kremacja w rachubę wchodzi kochana , kremacja !
Mąż mi obiecał :cool2:

nooooooo to sobie pojechałyście po latkach ,
najważniejsze jest to - kto na ile się czuje .....a nie ile ma hehe;-)
Basiu .......Mati to kawał chłopa.......tak wyrósł....a w podpisie masz takiego małego słodkiego bobasa.

W tym roku nasze październikowe bobasy kończą 5 latek....zobaczcie jak ten czas zleciał......
Dopiero pisałyśmy o kupkach..... raczkowaniach itd....zaraz będziemy robić 18 - stki.

Wtedy MAGDA napiszesz że jesteś stara dupa:-)

Całusy!

Wlasnie przedwczoraj weszlam na foteczki skarbow i obejrzalam se zdjecie jakie wstawialismy. Troche ich kiedys wywalilam ale te co zostaly to sa boskie. Lezka w oku sie zakrecila... Niby tak niedawno. Juz Was znam 4 lata bo dolaczylam najpozniej
A sala na urodziny juz zamowiona na piatek 9.10.09 po urodziny wypadaja w niedziele... A liste gosci syn sporzadzil dosc dluga :cool:

Witam
Basiu slicznie wygladasz :) a Mati faktycznie w stosunku do zdjecia z podpisuje to kawal chlopa :)
Taaa jeszcze troche i 18tki bedziemy opisywac.. alez ten czas leci.

Rondzia o to widze synek imprezke robi :D ja jeszcze o tym nie mysle ale hmm chyba czas zaczac ;)
a czy chociaz wiecie co kupic na urodzinki dzieciaczkom? bo ja to juz zielona jestem ...

reklama
Hejka
U nas też problemu nie będzie z prezentem urodzinowym.
U Moniki widzę że króluje BEN 10 , a u mnie pociąg Tomek i wszelkie dodatki do niego....wagoniki i takie tam ,poza tym każdy jeden tir zadowoli Damiana:)
Także chociaż tyle z głowy.
Ja dzisiaj mam przechlapaną nockę.....Damian zwija się z bólu zęba... Ta 6 mu wychodzi i wyjść nie może.... Dałam mu 1,5 pyralginy i smaruję żelem...... Dopiero teraz usnął , męczy sie od 18 godziny.
Już mi go tak szkoda że szok...... przyszedł do mnie i mówi:
MAMUŚ KONIEC ŚWIATA.......BOOOOLI nie wiem jak mu pomóc.
On nie śpi ja nie śpię......teraz to chyba odsapnę za kolejne 5 lat:szok:

A Wam niech się śnią kolorowe sny.
Pa

Do góry