reklama
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
nooooooo to sobie pojechałyście po latkach ,
najważniejsze jest to - kto na ile się czuje .....a nie ile ma hehe;-)
Basiu .......Mati to kawał chłopa.......tak wyrósł....a w podpisie masz takiego małego słodkiego bobasa.
W tym roku nasze październikowe bobasy kończą 5 latek....zobaczcie jak ten czas zleciał......
Dopiero pisałyśmy o kupkach..... raczkowaniach itd....zaraz będziemy robić 18 - stki.
Wtedy MAGDA napiszesz że jesteś stara dupa:-)
Całusy!
najważniejsze jest to - kto na ile się czuje .....a nie ile ma hehe;-)
Basiu .......Mati to kawał chłopa.......tak wyrósł....a w podpisie masz takiego małego słodkiego bobasa.
W tym roku nasze październikowe bobasy kończą 5 latek....zobaczcie jak ten czas zleciał......
Dopiero pisałyśmy o kupkach..... raczkowaniach itd....zaraz będziemy robić 18 - stki.
Wtedy MAGDA napiszesz że jesteś stara dupa:-)
Całusy!
Rondzia
Fan(ka)
Wlasnie przedwczoraj weszlam na foteczki skarbow i obejrzalam se zdjecie jakie wstawialismy. Troche ich kiedys wywalilam ale te co zostaly to sa boskie. Lezka w oku sie zakrecila... Niby tak niedawno. Juz Was znam 4 lata bo dolaczylam najpozniej
A sala na urodziny juz zamowiona na piatek 9.10.09 po urodziny wypadaja w niedziele... A liste gosci syn sporzadzil dosc dluga
A sala na urodziny juz zamowiona na piatek 9.10.09 po urodziny wypadaja w niedziele... A liste gosci syn sporzadzil dosc dluga
Witam
Basiu slicznie wygladasz a Mati faktycznie w stosunku do zdjecia z podpisuje to kawal chlopa
Taaa jeszcze troche i 18tki bedziemy opisywac.. alez ten czas leci.
Rondzia o to widze synek imprezke robi ja jeszcze o tym nie mysle ale hmm chyba czas zaczac
a czy chociaz wiecie co kupic na urodzinki dzieciaczkom? bo ja to juz zielona jestem ...
Basiu slicznie wygladasz a Mati faktycznie w stosunku do zdjecia z podpisuje to kawal chlopa
Taaa jeszcze troche i 18tki bedziemy opisywac.. alez ten czas leci.
Rondzia o to widze synek imprezke robi ja jeszcze o tym nie mysle ale hmm chyba czas zaczac
a czy chociaz wiecie co kupic na urodzinki dzieciaczkom? bo ja to juz zielona jestem ...
reklama
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Hejka
U nas też problemu nie będzie z prezentem urodzinowym.
U Moniki widzę że króluje BEN 10 , a u mnie pociąg Tomek i wszelkie dodatki do niego....wagoniki i takie tam ,poza tym każdy jeden tir zadowoli Damiana
Także chociaż tyle z głowy.
Ja dzisiaj mam przechlapaną nockę.....Damian zwija się z bólu zęba... Ta 6 mu wychodzi i wyjść nie może.... Dałam mu 1,5 pyralginy i smaruję żelem...... Dopiero teraz usnął , męczy sie od 18 godziny.
Już mi go tak szkoda że szok...... przyszedł do mnie i mówi:
MAMUŚ KONIEC ŚWIATA.......BOOOOLI nie wiem jak mu pomóc.
On nie śpi ja nie śpię......teraz to chyba odsapnę za kolejne 5 lat
A Wam niech się śnią kolorowe sny.
Pa
U nas też problemu nie będzie z prezentem urodzinowym.
U Moniki widzę że króluje BEN 10 , a u mnie pociąg Tomek i wszelkie dodatki do niego....wagoniki i takie tam ,poza tym każdy jeden tir zadowoli Damiana
Także chociaż tyle z głowy.
Ja dzisiaj mam przechlapaną nockę.....Damian zwija się z bólu zęba... Ta 6 mu wychodzi i wyjść nie może.... Dałam mu 1,5 pyralginy i smaruję żelem...... Dopiero teraz usnął , męczy sie od 18 godziny.
Już mi go tak szkoda że szok...... przyszedł do mnie i mówi:
MAMUŚ KONIEC ŚWIATA.......BOOOOLI nie wiem jak mu pomóc.
On nie śpi ja nie śpię......teraz to chyba odsapnę za kolejne 5 lat
A Wam niech się śnią kolorowe sny.
Pa