reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Witam

ANIU gratuluje Miloszka !!!
Damianek super! widze ze bardzo dobrze sie bawil w tym aqua parku :-)

RONDZIA sliczne zboje!!

Magda radze sobie calkiem dobrze o dziwo :)
Nicole jest super siotra pomaga we wszystkim :) spiewa Nikosiowi a On o dziwo lubi te wrzaski :))) ogolnie widze ze oboje bardzo sa juz ze soba zrzyci i jedno i drugie strasznie reaguje na swoj glos :)
Nicole juz opowiada jak to bedzie gdy Ona bedzie mama... az sie boje hehehhe

Wczoraj sobie grilowalismy :D
bylo calkiem sympatycznie chlopaki grali w rzutki, dzieciaki sie kapaly ... my tez wskoczylysmy do basenu a co! ;)
Nikosiowi zamoczylismy nozki tak mu sie dobrze zrobilo ze odrazu zasnal :D

Załączniki

• BAS.jpg
    BAS.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 33
  • BASE.jpg
    BASE.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Bez tatusia ? Uuuu Anka hiper kobita z Ciebie !:tak:
Ja się kompletnie nie nadaję na samotne podróże ! Bez Roberta z pewnością bym nie pojechała nawet na tydzień na wakacje !

Nie mam co marzyć o odpoczynku , póki co marzę o luksusie zwanym wolnym czasem :szok:

Niusia zdrowa i pogodna , właśnie siedzi tam gdzie król piechotą chodził i mnie wooołaaa !
Pa !

Niom......Paweł niestety nie dostał urlopu w pracy, dlatego pojechałam z Damiankiem sama.
W Hurghadzie mam trochę znajomych więc sie nie nudziliśmy :-) Rano zawsze na plaże lub basen a popołudniu po znajomych:-) na pogaduchy.Wracaliśmy skonani.A tydzień zleciał nie wiadomo kiedy. Ledwo zdążyłam wrócić a już mi się tęskni za tym całym klimatem.

Teraz to mogę sobie pomarzyć.......

Ale planujemy sobie już wakacje z naszymi dwoma chłopakami:-)

Pozdrowionka

Matko Święta jaki Jasiek wielki :szok:
A jaka matka zrelaksowana !
A Michaś szczuplizna jak moja Niuśka.

Wypoczywacie jeszcze gdzieś , czy już wróciliście ?

U mnie właściwie bez zmian :wściekła/y: praca !

Alllllllllleeeee słodziak!!!!!z Jaśka

Michał rzeczywiście kawał chłopa.Wygląda na wysokiego - ile ma cm wzrostu.Damian ma 110 dokładnie i waży 20 kg.Ostatnio trochę schudł wszystkie portki mu spadają z tyłka..

Pozdrówki

Hello. Michs tez oscyluje w tych granicach. 4 miesiace temu mial 108 cm i 20 kg. Teraz cholera wie. Ale generalnie walczymy zeby zarl...
Bylismy teraz tydzien nad jeziorem. Znaczy ja z chlopakami wiec zaje... wypoczeta wrocilam po walce z dwoma 24 h. W sierpniu jedziemy wszyscy. Teraz dwa tygodnie w domu, musze przy okazji Jasiule ustawic bo mi sie strasznie rozregulowal i swiruje... A tylko na zdjeciach duzy wyglada. Generalnie szczuplaczek..
No a w pazdzierniku do roboty...

reklama
Acha dzięki:-)
wklejam fotkę ......cięzarówki:-)

06ad0a22e0.jpeg

i mam newsa....Damianowi idą szóstki - ZĄBKI

Do góry