reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Ha ha ha ha ...Monika pokaż to Michaśkowi za 14 lat :-) i powiedz ACHA I ŻADNYCH DZIEWCZYN NA URODZINACH:-)
Damian też przeżywa urodziny , zaprasza wszytskich z ulicy -nieważne czy zna czy nie......ostatnio jak byłam z nim na cmentarzu to zapraszał grabarzy;-)ale co tam.....
prezent nie ważny byle tir i dużo ludzi....
Wszyscy są przyaciele..............
Przez weekend przeziębienie mięło .Młody wrócił do formy i dzisiaj poszedł do przedszkola......Z amłaym płaczem...alez jaka była radość jak go odbierałam.....Uczyli się świateł...na jakim sie stoi , na jakim się przechodzi przez ulicę.Ogólnie zadowolony i mówi że do przedszkola jutro idzie....................zobaczymy.

No to buziaki i dobrej nocki.
Pa pa

reklama
Witajcie kochane dawno nas tu nie bylo ...

A ja przychodze z newsem :) wczoraj zrobilam test i wyszly 2 kreseczki!!!

Nicole chodzi dzielnie do szkoly, po operacji czuje sie super co by nie zapeszyc tfu tfu :p

buziaczki dla Was!

Moniaaaaaaaaaaaa suuuuupeeeeer !!!! Gratulacje !
No no no kochana , jak nie piszesz to nie piszesz , ale jak już to z wielką pompą :tak: Bardzo się cieszę i będę trzymać kciuki za zdrową ciążę i dzidzię.

Ja i Niusia chore od czwartku :wściekła/y: Oczywiście dziecko przyniosło z przedszkola jakąś cholerę . Mój zakontraktowany jeszcze chodzi , ale to chyba kwestia czasu.
Pa

No to witam w gronie ciężarówek! Spokojnej ciąży życzę!

Madzia, zdrowiej zdrowiej. Czosnku sie nawtykaj może pomoże. Na muszki owocówki osy na bank pomoże...

Na komary nie próbowałam, daj znać.
Ale miss jak sie patrzy... Ja wczoraj zakupiłam namiot bo mam bankiet u stergo w robocie. Calkiem niezly wyszedl...

MONIAAA gratulacje:) super.... grono ciężarówek sie powieksza:-) Bardzo sie cieszę i życze duuuuużo zdrówka.

Magda ale Nikola ma długie włosy ... bardzo wyrosła.
czekam na reszte fotek.....
A ty w basenie niczym nimfa hahaha , mozna pozazdrościć!

Monika pokaz ten namiot.......brzunio masz sliczny a namiot pewnie cos fajnego.....a ty przesadzasz....hm burza hormownów:nerd:.

Damian narazie siedzi w domu bo tez chory. Ja jakoś sie trzymam.

BUZIAKI i zdrówka!

czekam na reszte fotek.....
że co ? Jeszcze Ci mało ? :szok: ja myślałam ,że za dużo wrzuciłam .....
Tą to zadowolić ...... biedny Paweł ;-)
Ale teraz to ja poczekam na szanowne koleżanki ....

Rondzia , jak się czujesz skarbie ? Pracujesz jeszcze ?
Kiedy masz termin usg ?
Moniaa , odczuwasz już dolegliwości pierwszego trymestru ?

My chyba na finiszu , katar mniejszy , kaszel w zaniku .
Niuśce podpasowało słowo "dupa" i katuje - dupa to dupa tamto , aaa i jeszcze wszystko jest "głupie" i "nie ma sensu" :szok:

Buziaki

Hello \ haello!
Ja jeszcze sie pracuje oczywiscie. Nie chce w domu siedziec bo zaraz mnie wszystko bedzie bolalo a tak wstaje i chodze. Pracuje po 5 - 6 godzin dziennie wiec moze byc.. Od poniedzialku robie se poltora tygodnia przerwy bo raz ze chce odsapnac a dwa to mamy chrzciny u mojego brata i czeka nas wyjazd. A ja chrzestna na dodatek. Dzisiaj bylam na kolejnym usg i moje dziecko wciaz nie moze sie zdecydowac co do plci :crazy:..
Trudno poczekam..
Michas w przedszkolu ekstra. Byla w starszej grupie wychowawczyni ktorej nie lubil (a ona to chyba w ogole nikogo) ale ja zwolnili od 1 wrzesnia. I tak jak jeszcze w sierpniu poryiwal po prawie roku, tak teraz jak jej nie ma codziennie z usmiechem (i tata do przedszkola).. Wiec jest super.
Pozdrawiam cala reszte gromady a Madzia foty super.. zwlaszcza ta syrena w basenie. Zdjecia namiotu Wam wysle jak bede gotowa do wyjscia raczej. To za jakies 2 tygodnie...

reklama
Witam
Dziekuje dziewczyny,, RONDZIA gratuluje :)))

zadnych dolegliwosci nie mam jeden dzien mialam lekkie mdlosci ale juz minely :)

Swietne zdjecia, zaraz poszukam fotek Nicole i cos wkleje.. :)))

Do góry