reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Moniaa zdjęcia fajne .Dobrze, że się dobrze czujesz :-)

Basia ......Magda......Sandra a wy cosik staracie się i brata lub siostrę?

reklama
Witam
Mi tez wyszedl jeden pozytywny tez moge podeslac :)))

Trzymamy kciuki za 2 kreseczki!

ANIA a u Ciebie jak tam staranka????

Dzisiaj mam dzien jedzenia :baffled: jem i jem i jem jak tak dalej pojdzie to pozniej w drzwi sie nie zmieszcze :dry::szok:

Dziecko ma teraz 2 razy w tygodniu gimnastyke, przychodzi ztyrane ale oczywiscie po chwili ozywa i dobija rodzine :) na szczescie o 20 laduje w lozeczku daje buziaka czytam baje i dziecka nie ma:-)
takze zmykam ja szykowac :)

Witam,

Wszystkiego najlepszego dla Michała.

Widze, ze grono dzieciaczkow sie powiekszy ;-) Super, zycze lagodnego przebiegu. A no i Basiu jak test - dolanczasz do grona szczesliwych oczekujacych?

Ania - my tez sie staralismy i nic... Obecnie jednak przez wyprowadzke do stolicy zaprzestaismy, musimy sie ustatkowac, potem myslec o powiekszaniu rodziny.

My przenieslimy Sonie do innego przedszkola i jest bardzo zadowolona. Juz nie przychodzi z informacja "te dzieci sa jakies nie umyte, nie lubie ich".
Bardzo jej sie podoba, ma grono kolezanek i nazeczonego Igora.
Tak wiec mam w domu dame, ktora sprzedza przed szafa pol godziny zanim dobierze ubranie, uklada fryzury, do sklepu z ubraniamy lepiej nie wchodzic, a w przedszkolu ma nazeczonego... Boje sie co bedzie za pare lat.

Duzo zdrowka wszystkim.

Pozdrawiam,

Witam,

niestety 2 kresek nie było tym razem ale ponieważ starania nie trwają długo jeszcze się nie stesuję:)
Dla nas teraz ciężki czas bo Mati w tym okresie bardzo cierpi z powodu astmy, jest uczulony na pleśnie a pogoda nas nierozpieszcza. Więc aktualnie siedzi w domku z babcią i dochodzi do siebie, szkoda tylko że się ciągle o przedszkole dopytuje. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wróci i będzie lepiej.

Pozdrawiam
Basia

Witam, my juz po urodzinkach. Mielismy w czwartek dla dzieci na placu zabaw a w sobote w domu dla rodziny meza. Bylo ok zwlaszcza na dzieciecych. Najwieksza afera to rozpakowanie 13 prezentow (bo tyle bylo dzieci) i proba nacieszenia sie wszystkim...
Poza tym wszystko ok...
A to Wasza kolezanka tydzien temu przed impreza...
Pozdrawiam

ciezarowkahw6.jpg

A jeszcze Wam nie mowilam... drugi chłop w drodze... Zastanawiam sie nad zakupe chomiczki kotki czy suki zeby mi bylo razniej... Moze chociaz rybki ..one...

reklama
Buziaki dla Michasia , Soni i od razu Damianka :tak:
Rodzicom gratuluję duuużych dzieci , a dzieciom życzę zdrówka i radości.

BOY ????!!!!!
Rondzia , co Ci pozostaje kochana ..... opozycja !
Matka wyglądasz jak milion dolców w tej ciąży !!!!!!

My drugiego dziecka nie planujemy póki co , a później pewnikiem będę za stara , ale cóz , życie....

Niusia przyjmuje gości w sobotę (- 10 gniewnych urwisów ) i w niedzielę rodzinny obiad.

Do góry