reklama
Rondzia
Fan(ka)
Czesc, ja tez z kajakow widze. Madziucha jak makijaz. Zrobila ci dobrze czy masz teraz ciagle zdziwiona minę?
Imion jeszcze nie ma propozycji, Jakies juz byly ale pomysly padly. Michas oczywiscie wszystko wie najlepiej i on juz zdecydowal ale poki co wmowilam mu ze jak bedzie mial zone to tez bedzie mial dzidzie i wtedy se wybierze. Powiedzial "No dobra jak bede mial zone to se sami nazywajcie.."
I na tym poprzestalismy. Bedzie latwiej jak poznam plec.
Na razie sie remonwujemy i od jakiegos miesiaca nie pamietam jak sie nazywam. Pozniej Wam wkleje zdjecie Michasia nowego pokoju.
Pozdrowka.
Imion jeszcze nie ma propozycji, Jakies juz byly ale pomysly padly. Michas oczywiscie wszystko wie najlepiej i on juz zdecydowal ale poki co wmowilam mu ze jak bedzie mial zone to tez bedzie mial dzidzie i wtedy se wybierze. Powiedzial "No dobra jak bede mial zone to se sami nazywajcie.."
I na tym poprzestalismy. Bedzie latwiej jak poznam plec.
Na razie sie remonwujemy i od jakiegos miesiaca nie pamietam jak sie nazywam. Pozniej Wam wkleje zdjecie Michasia nowego pokoju.
Pozdrowka.
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Tooooo się naoglądałam.....same krzyżyki.
Dawaj dobre fotki Magda hahahaha. i swoja z makijażem brwi.Zadowolona jesteś z wykonania??
Sandra ...pomysł super.....Sonia na oststnim zdjęciu jest taka słodka....dawno jej nie pokazywałaś.Już kawał kobitki.
Pozdrowionka
Dawaj dobre fotki Magda hahahaha. i swoja z makijażem brwi.Zadowolona jesteś z wykonania??
Sandra ...pomysł super.....Sonia na oststnim zdjęciu jest taka słodka....dawno jej nie pokazywałaś.Już kawał kobitki.
Pozdrowionka
Napisałam , że idę na tatu , ale nie napisałam kiedy ! W czwartek idę ! Zdziwiona będę jak trza ! Bozia mi poskąpiła , oj poskąpiła natulalnych !
Już wiem czemu nie widać zdjęć - usunęłam je z fotosika to i z bb uciekły tak se dedukuję , bo cóż innego ???!!
Wezmę się za to jeszcze raz w wolnej chwili .
A właściwie czemu tylko ja jestem ścigana ? Dawać tu i swoje foty !
Buziaki
Już wiem czemu nie widać zdjęć - usunęłam je z fotosika to i z bb uciekły tak se dedukuję , bo cóż innego ???!!
Wezmę się za to jeszcze raz w wolnej chwili .
A właściwie czemu tylko ja jestem ścigana ? Dawać tu i swoje foty !
Buziaki
reklama