reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Czołem !
Żyję i wszystko u nas w porządku :tak:
Aniu , obiecuję Ci ,że w tym tygodniu wstawię kilka fotek z Turcji i nie tylko...
Jestem taka zalatana , że nie mam czasu na neta.
Jestem przekonana ,że masz tylko jakieś włókniaczki i jesteś zdrowa !!!!!
Gratuluję pomysłu na biznes ! Uważam , że to bardzo trafna inwestycja dla Ciebie.
Rondzia trzymaj się kochana i pisz migiem o płci maluszka.
Pozdrawiam M

reklama
Witam babki
juz bym dala reke uciac ze nas Madzia porzuciła.

U mnie wszystko ok. Michas wrocil do przedszkola po miesiecznej przerwie. Ze wzgledu na nasz urlop w czerwcu przerwa byla troche dla niego dluzsza. Byl w domu z moja siostra ale juz jest super szczesliwy ze chodzi do przedszkola.
Sandra - troche trwalo jego przyzwyczajanie sie w godzinach porannych ale odkrylismy ze to wina pani ze starszakow bo wyl tylko wtedy jak ona byla rano na dyzurze. Jak byly inne nie bylo problemu a po przedszkolu zawsze byl szczesliwy ze bylo super.

Ja czuje sie dobrze. Plci jeszcze nie znam ale juz mi kracza ze wygladam na chlopca i troche mi to pressure podnosi. Po Michasiu mam wszystkie rzeczy i nic nie zniszczone wiec jedynie w przypadku corki moglabym troche zaczac szalec z zakupami, hehe.

Ania gratuluje pomyslu! Tylko kto tam bedzie pracowal bo najlepsze oferty beda wykupione przez wlascicieli a w zwiazku z tym biuro wiecznie zamkniete z powodu ich nieobecnosci, hehe. Teraz dopiero rozwiniesz skrzydla!!! A cycki pewnie stary nierownomiernie ugniata i sie grudy porobily;-)

POzdrawiam wszystki, do odpisania!

Ha ha ha Monika tez tak mówiłam ....że kiepsko ugniata:-)No ale cóż....trzeba iś na zabieg to trzeba.
Co do biura..... to jest właśnie to fajne że rz w roku możemy skorzystać z tańszych wczasów:-).
Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.
Pozdrowionka

Ech kobietki,

my w tym roku z wyjazdu zrezygnowaliśmy żeby Matiemu te migdałki zrobic i gerneralnie na jego zdrowiu się skupic bo zeszły rok w przedszkolu był bardzo kiepski przez wzgląd na jego ciągłe choroby. Tym sposobem jutro mam testy alergiczne u alergologa bo jeszcze to nam zostało do załatwienia.

Aniu może w przyszłym roku się zgłosimy choc liczę że i do nas bocian w końcu doleci :), a tak swoją drogą pamiętam że Damian też Ci sporo chorował ciekawa jestem jaki zareaguje na przedszkolne bakterie.

Pozdrawiam
Basia

Masz rację Basiu że Damian często chorował , ale zauważyła że odkąd zaszczepiliśmy go tym Prevenarem..... przez cały rok zachorował nam tylko raz.Twu twu......i jak ostatnio pytałam się o szczepionke zanim pojdzie do przedszkola to pani dr stwierdzila ze narazie nie trzeba nic ruszac.Jakby rzeczywiscie zacząl chorowac w przedszkolu to wtedy będziemy działac.
ZOBACZYMY co to z tego wyjdzie.

reklama
No i co u mnie słowo droższe od piniędzy;-) A umordowałam się z tym fotosikiem:angry:
A wkleję jeszcze z ostatniej wyprawy kajakowej :

i na koniec

Do góry