reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Czołem !
Żyję i wszystko u nas w porządku :tak:
Aniu , obiecuję Ci ,że w tym tygodniu wstawię kilka fotek z Turcji i nie tylko...
Jestem taka zalatana , że nie mam czasu na neta.
Jestem przekonana ,że masz tylko jakieś włókniaczki i jesteś zdrowa !!!!!
Gratuluję pomysłu na biznes ! Uważam , że to bardzo trafna inwestycja dla Ciebie.
Rondzia trzymaj się kochana i pisz migiem o płci maluszka.
Pozdrawiam M

reklama
Witam babki
juz bym dala reke uciac ze nas Madzia porzuciła.

U mnie wszystko ok. Michas wrocil do przedszkola po miesiecznej przerwie. Ze wzgledu na nasz urlop w czerwcu przerwa byla troche dla niego dluzsza. Byl w domu z moja siostra ale juz jest super szczesliwy ze chodzi do przedszkola.
Sandra - troche trwalo jego przyzwyczajanie sie w godzinach porannych ale odkrylismy ze to wina pani ze starszakow bo wyl tylko wtedy jak ona byla rano na dyzurze. Jak byly inne nie bylo problemu a po przedszkolu zawsze byl szczesliwy ze bylo super.

Ja czuje sie dobrze. Plci jeszcze nie znam ale juz mi kracza ze wygladam na chlopca i troche mi to pressure podnosi. Po Michasiu mam wszystkie rzeczy i nic nie zniszczone wiec jedynie w przypadku corki moglabym troche zaczac szalec z zakupami, hehe.

Ania gratuluje pomyslu! Tylko kto tam bedzie pracowal bo najlepsze oferty beda wykupione przez wlascicieli a w zwiazku z tym biuro wiecznie zamkniete z powodu ich nieobecnosci, hehe. Teraz dopiero rozwiniesz skrzydla!!! A cycki pewnie stary nierownomiernie ugniata i sie grudy porobily;-)

POzdrawiam wszystki, do odpisania!

Ha ha ha Monika tez tak mówiłam ....że kiepsko ugniata:-)No ale cóż....trzeba iś na zabieg to trzeba.
Co do biura..... to jest właśnie to fajne że rz w roku możemy skorzystać z tańszych wczasów:-).
Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.
Pozdrowionka

Ech kobietki,

my w tym roku z wyjazdu zrezygnowaliśmy żeby Matiemu te migdałki zrobic i gerneralnie na jego zdrowiu się skupic bo zeszły rok w przedszkolu był bardzo kiepski przez wzgląd na jego ciągłe choroby. Tym sposobem jutro mam testy alergiczne u alergologa bo jeszcze to nam zostało do załatwienia.

Aniu może w przyszłym roku się zgłosimy choc liczę że i do nas bocian w końcu doleci :), a tak swoją drogą pamiętam że Damian też Ci sporo chorował ciekawa jestem jaki zareaguje na przedszkolne bakterie.

Pozdrawiam
Basia

Masz rację Basiu że Damian często chorował , ale zauważyła że odkąd zaszczepiliśmy go tym Prevenarem..... przez cały rok zachorował nam tylko raz.Twu twu......i jak ostatnio pytałam się o szczepionke zanim pojdzie do przedszkola to pani dr stwierdzila ze narazie nie trzeba nic ruszac.Jakby rzeczywiscie zacząl chorowac w przedszkolu to wtedy będziemy działac.
ZOBACZYMY co to z tego wyjdzie.

reklama
No i co u mnie słowo droższe od piniędzy;-) A umordowałam się z tym fotosikiem:angry:
A wkleję jeszcze z ostatniej wyprawy kajakowej :

i na koniec

Do góry