reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
E no wlasnie co tutaj juz nikt nie zaglada?
W poniedzialek mala miala operacje, usuneli migdalek i wsadzili dreny w uszka. Uszka nie bola, ale gardelko troche tak. Najlepiej jej idzie jedzenie lodow i monte :) Natomiast obiady to ciezko pomimo ze sa zmiksowane to i tak ciezzko idzie. Wczoraj udalo jej sie zjesc buleczke maslana, ale dzisiaj juz jej nie poszla.
Ogolnie jestem zaskoczona bo w ogole nie placze :szok::-) a ja bylam przygotowana na krzyki, wrzaski :) ciesze sie ze jakos lekko to znosi.

Ze szpitala wypisali nas tego samego dnia, warunkiem wyjscia bylo wypicie butelki zimnej wody i zjedzenie loda. ktory dzieciaczek sie temu oprze? pomimo bolu jakos jej poszlo :)

Witam,

Moniaa super, ze Nicole tak dobrze zniosla operacje i nie placze.

U nas wszystko OK, w Warszawie nawet sie nam wszystkim podoba i uklada.

Narazie

Hello
u mnie same dobre wiesci. Juz teraz moge Ani odpowiedziec jak tam staranka. Jak widac nowy suwaczek, hehe. Trwalo to troche dluzej niz od grudnia ale w koncu sie udalo.
Wiec babki do boju, gońcie mnie, Michas tez najstarszy...
Poza tym wszystko ok, jade w sobote na wesele i to chyba gdzie w Magdy strony. Nie pamietam skad Madzia dokladnie. Ja bede wypoczywac w Beskidach.

Pozdrawiam wszystkie

Hej torbaczu

TERAZ JUŻ CI MOGĘ OFICJALNIE POGRATULOWAĆ :) ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA DZIEWUSZKI DO KOMPLETU.

Buziaki
Basia

Oooooo matko !!!! Ale wieści !!!! Rondzia WIELKIE GRATULACJE !
Chyba trochę zazdroszczę:zawstydzona/y:
Pozdrawiam Cię kochana i życzę spokojnej ciąży noooo iiiiiiiii zdrowego potomka:tak:

Aniu zdjęcia wkleję , daj mi jeszcze chwilę. Nie mam się czasu w d... podrapać.
Buziaki

Ja od dzisiaj urlopuje.
Jak będę miała chwile i okazję to zajrzę do Was.
Trzymajcie kciuki bo trochę boję się podróży.

Pozdrawiam
Monika

reklama
Witam,

Moje gratulacje - fantastyczna nowina.
My planowalismy, ale przeprowadzka troche nas opozni, narazie Cie nie bedziemy gonic, musimy najpierw ulozyc zycie w stolicy.

Pozdrawiam,

Do góry