reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
E no wlasnie co tutaj juz nikt nie zaglada?
W poniedzialek mala miala operacje, usuneli migdalek i wsadzili dreny w uszka. Uszka nie bola, ale gardelko troche tak. Najlepiej jej idzie jedzenie lodow i monte :) Natomiast obiady to ciezko pomimo ze sa zmiksowane to i tak ciezzko idzie. Wczoraj udalo jej sie zjesc buleczke maslana, ale dzisiaj juz jej nie poszla.
Ogolnie jestem zaskoczona bo w ogole nie placze :szok::-) a ja bylam przygotowana na krzyki, wrzaski :) ciesze sie ze jakos lekko to znosi.

Ze szpitala wypisali nas tego samego dnia, warunkiem wyjscia bylo wypicie butelki zimnej wody i zjedzenie loda. ktory dzieciaczek sie temu oprze? pomimo bolu jakos jej poszlo :)

Witam,

Moniaa super, ze Nicole tak dobrze zniosla operacje i nie placze.

U nas wszystko OK, w Warszawie nawet sie nam wszystkim podoba i uklada.

Narazie

Hello
u mnie same dobre wiesci. Juz teraz moge Ani odpowiedziec jak tam staranka. Jak widac nowy suwaczek, hehe. Trwalo to troche dluzej niz od grudnia ale w koncu sie udalo.
Wiec babki do boju, gońcie mnie, Michas tez najstarszy...
Poza tym wszystko ok, jade w sobote na wesele i to chyba gdzie w Magdy strony. Nie pamietam skad Madzia dokladnie. Ja bede wypoczywac w Beskidach.

Pozdrawiam wszystkie

Hej torbaczu

TERAZ JUŻ CI MOGĘ OFICJALNIE POGRATULOWAĆ :) ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA DZIEWUSZKI DO KOMPLETU.

Buziaki
Basia

Oooooo matko !!!! Ale wieści !!!! Rondzia WIELKIE GRATULACJE !
Chyba trochę zazdroszczę:zawstydzona/y:
Pozdrawiam Cię kochana i życzę spokojnej ciąży noooo iiiiiiiii zdrowego potomka:tak:

Aniu zdjęcia wkleję , daj mi jeszcze chwilę. Nie mam się czasu w d... podrapać.
Buziaki

Ja od dzisiaj urlopuje.
Jak będę miała chwile i okazję to zajrzę do Was.
Trzymajcie kciuki bo trochę boję się podróży.

Pozdrawiam
Monika

reklama
Witam,

Moje gratulacje - fantastyczna nowina.
My planowalismy, ale przeprowadzka troche nas opozni, narazie Cie nie bedziemy gonic, musimy najpierw ulozyc zycie w stolicy.

Pozdrawiam,

Do góry