reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Ja musze sie z Sonia wybrac do alergologa. Zwlekam, ale to powtarzajace sie zapalenie krtani u Soni jest uciazliwe. U nas jest spoko, ale wystarczy, ze pojedzie na noc np. do mojej mamy, gdzie jest sucho i rano budzi sie z podrazniona krtania...

Pozdrawiam,

reklama
No to rzeczywiście nie najlepiej.
Trzymajcie się jakoś.Ja jutro będę wygrzewać już dupsko.Buźka pa pa pa pa

ANia oj zazdroszcze :))) udaneo wypoczynku
Sandra zdrowka dla Soni!
a u nas spoko, mala ma 3 migdalek i jest troszke przyglucha. musze sie wybrac do laryngologa aby powiedzial co robic, ale ciagle z tym zwlekam cos jak Ty Sandra ;)
pozdrawiam!

Ale się rozpisałyście...........
Wklejam tu kilka fotek bo słabo mi chodzi BB i godzinę czekam na otworzenie się strony.

Nie chce tracić czasu na otwieraniu wątku z fotkami.

aceg323959580l.jpg

ghij894547485t.jpg

klmn1609489973e.jpg

efgh1406982883g.jpg

ijkl304554860h.jpg

Witam,

Ania fajne fotki. A u nas zimno i pada - fajnie popatrzec, jak bawiliscie sie w slonecznym kraju. A coz za kolezanke dorwal Damian?

Pozdraiwam

Ania super zdjecia!!! a jak Damianek juz duzy :)
15 lutego jade do Polski na jakis tydzien, R zostanie sam z mala ;) ciekawe jak sobie poradzi hehe
pozdrawiam

OOo to test tatusia Robert przeżyje:-).
Co do pogody to już mogłoby byc lato.Ja chce słońca..............ja jak zwykle żyje jeszcze podróżami...i wcale nie chce się przestawiac na codzienną rzeczywistość.Śmiejemy się z Pawłem bo nawet gadam przez sen po angielsku.Pozdrawiam

Siemka,

nie odzywamy się bo mamy kiepskie 2 tygodnie - wyobraźcie sobie że od zeszłego czwartku z małym przeżyliśmy:katar: atak astmy, podejrzenie o refluks żołądkowy, znowu katar a teraz mały ma zapalenie gardła. Gdybym była trochę starsza to pewnie miałaby same siwe włosy :) Mam nadzieję, że to już ostatnia przypadłośc i wreszcie wyjdziemy na prostą. Takie są niestety uroki przedszkola. Pozdrawiam

reklama
Basiu nie dzywałaś to sie nie odzywałaś ...ale jak juz ....to z takimi nowinami że szok.Przykro mi z powodu młodego.
Mam nadzieję że teraz będzie juz ok.
Trzymajcie się ciplutko i nie dajcie się chorobom!
Pozdrawiam

Do góry