reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Eh no nie ma co sie tu wyklucac kazdy ma przeciez wlasne zdanie ja tylko powiem tak :)
zyc na codzien z tymi ludzmi a widywac ich przez kilka dni tylko to co innego :))
Ale przyznam ze mamy znajomych arabow ktorzy sa calkiem normalni i przyjazni :)

No dzisija mikolajki, Nicole boi sie Mikolaja a do szkoly dzisiaj rano przychodzi pewno bedzie wyc jak nie wiem.
we wtorek idziemy sie szcczepic na meningokoki obowiazkowe szczepienie wypadlo neispodziewanie ale to nic i tak planowalam ja zaszczepic :)

reklama
Nasz juz zaszczepiony jakies dwa miesiace temu.
Poszedl spac przykryrty koldra po czubek glowy bo sie Mikolaja boi. Jak wstal byla radosc a w przedszkolu sie nie bal wsrod innych dzieci. Zaraz jedziemy do kina

My też po Mikołaju zadowoleni.Co prawda noc była przechlapana...bo Damian od 3 do 6 przeżywał prezent który znalazł po poduszką ale wszystko wynagradził uśmiech zadowolonego dziecka.
Po południu nas odwiedził prawdziwy Mikłajł....Damian mu opowiedział chyba całą historię życia.....najważniejsze było jednak to że zrobił w nocy kupę ;-).Kupa śmiechu---Mikołajem był moj tata.Był w super przebraniu....miał je z przedszkola bo tam tez robił jako Mikołaj.Najlepsze było to że Damian gadał jak najęty...... a tata ze śmiechu nie mógł głosu wydobyć.Także trzymając fason ze łzami w oczach ze śmiechu musiałam nadrabiać głosem:-)
Damian w nagrodę że dostał prezent od Mikołaja policzył mu po angielsku do 10 ;-)
Pozdrawiam
Ania

hej my juz w Polsce od wczoraj :)
dzisiaj ogladalismy choinki bo przeciez mala juz chce choinke :) dziadek powiedzial ze kupimy no i druga stoi za oknem trzeba na nia swiatelka zalozyc, sniegu nie ma takze troszke zawiedzeni jestesmy no ale moze jeszcze spadnie :!)

Witam,

U nas na razie zupelnie nie swiatecznie. Do tej pory udalo nam sie tylko pierniki upiec :zawstydzona/y:
Od jutra zabieramy sie ostro za sprzatanie, mam nadzieje, ze uda nam sie wyrobic.

Pozdrawiam,

Witam,

my znikamy do teściów na całe święta i Sylwestra pomogę tesciowej gotować ale przynajmniej się tyle nie narobię co w domku:)

Pzdr.
Basia

reklama
witam
jestesmy juz tydzien w Polsce, jest calkiem fajnie dzisiaj bylam u laryngologa bo mala cos podejrzana byla no i mamy powiekszony 3 migdal, przez to mala troszke gorzej slyszy... nie wiem co z tym zrobimy poczekam az wrocimy do Belgii tam sie tym zajme.
Ogolnie malej klimat sprzyja, nie kaszle ni nic :))) az milo, biega ccale dnie po ogrodzie, brakuje tylko sniegu do zabawy :)
buziaczki dla Was, zajrze przed swietami :)

Do góry