reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

WITAM
....................w lepszej Polsce.........

:-)

OHO............widzę że nie tylko mój to problem......U nas zabawki walaja się wszędzie...........Pudełka na zabawki to mało..... dokupiłam półki.....jeszcze za mało................. Nie mam pojęcia gdzie je upychać .....A najlepsze jest to ,że Damian jak się bawi to wykorzystuje wszystkie samochody co do jednego. Ustawia korki z samochodów i tirów (tych ma najwięcej) Korek jest od jego pokoju przez cały przedpokój do dużego pokoju..
Ale ma przynajmniej zajęcie jak mogę coś zrobić.
jesteśmy już po szaleńczych urodzinach dla dzieci.
Dopisało 10 dzieci...Szał Pał.......Najlepsza była chwila dmuchania świeczek, żeby całą gromadkę zgromadzić w jednym miejscu.Może to zadziwiające ale nawet udało nam się......Ale to były ułamki sekund.Świeczka zgasła i sielanka się skończyła.......Kto bardziej spokojny sprubował tortu reczta zgarnęła łyk picia i poleciałą na sale w rury....Damian oczywiśćie był jednym z nich.
Było takie zamieszanie że ....nie bylo czasu robić fotek.
Ale coś tam chyba ktoś pstryknął....sama nie wiem....zaraz zerknę w aparat .Jak będzie coś fajnego to wklejezdjęcia.

Buziaki

reklama
Witam
U nas urodziny gwarne i piskliwe :tak:
Niunia zadowolona z imprezy i to najwazniejsze !

Bylam z nia u okulisty. Jakis czas temu Nikola zaczela mrugac oczkami i zaniepokoilam sie.
Okazalo sie na szczescie ,ze wzrok ma wzorowy .Bylo troche zamieszania bo mala nie chciala mowic co widzi na obrazkach , ale wpadlam na pomysl zeby jej pokazac literki i trafilam - przeczytala wszystkie :-D

Pa !

Magda....zdecydowaliśmy że lecimy do Egiptu.Do Hurgady - hotel King Tut
Lecimy 16 listopda......Ty juz chyba byłaś w Egipcie prawda??Może poradzisz co zabarać ......chodzi mi o zemste....jak Nikola??

Witam
Ania , bylam 4 razy , ale Nikola jeszcze nie byla w Egipcie.
Z racji przyjazni z lekarka na wczasy zabieram ze soba zwykle reklamowke lekow:tak:
Jednak w Egipcie najbardziej przyda Wam sie lek dostepny w tamtejszych aptekach o nazwie Antinal - jest rewelacyjny na zemste , ale nie wiem czy mozna go stosowac u dzieci.
Na tydzien przed wyjazdem mozecie pobrac sobie Trilac lub cos w tym stylu.
Dla malego wez Nifuroksazyd , Debridat , cos od goraczki ....
W domu mam rozpiske lekow wiec reszte napisze Ci wieczorem!
Moj maz ma jeden lek ;-) Zawsze na strefie zaopatrzy sie odpowiednio, poniewaz "ichnie trunki" mu nie odpowiadaja ! Ja przy nim tez cos zawsze chlapne i nie choruje !

Pa !

Ania , nie mam gg - nigdy nie wystarcza mi czasu na ściągnięcie :zawstydzona/y:
A hotelu niestety nie kojarzę.
Ale wieczorem będę pracowała przy komputerze to może uda nam się poklikać.

Ja równiez składam najserdeczniejsze życzonka dla NICOLI

100 LAT NIcola

Spóźnione bo przez dwa dni nie mogłam się wcale zalogować na Babyboom.

reklama
hej dzieki za zyczonka

my dzisiaj poszlysmy do teatrzyku marionetek.
mala na poczatku byla poderzliwa; tym bardziej ze mniejsze dzieci nawet poplakaly sie. ale potem byla super zabawa bo wlaczyli do tego dzieci; takze wesolo bylo, a za to iz taka grzeczna byla dostala rozdzke mrugajaca :)

Do góry