reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Dzisiejszym solenizanta - Nikoli i Mateuszowi, wszystkiego najlepszego.

Ania, ciesze sie, ze juz po wszystkim i ze dobrze sie skonczylo.

Pozdrawiam,

reklama
Witam !
W imieniu Nikoli dziękuję za życzenia i pamięć :tak:

Ania ! A nie mówiłam , że musi być dobrze ! Ale co się strachu najadłaś to Twoje !

Od kiedy mamy dziecko , co roku robimy sobie podstawowe badania krew , mocz itp
Nie wiem czy to normalne , ale czuję ,że muszę być zdrowa dla mojej niuni !

a gra mi się nie otwiera :no:
Pa

Witam,

dziewczyny serdeczne dzięki za pamięc i wielkie buziaki dla wszystkich trzylatków :) Mało mam czasu ostatnio dla was ale to dlatego, że w pracy dzielę biurko z zięciem szefa :wściekła/y:i nie mogę sobie ryc po necie w pracy:)

Ania cieszę się, że wszytsko ok. tylko nie wiem po co cię cieli jak nie było zmian??? Ja mam guzka od 5 lat i póki się rozmiary nie zmieniają i nie rośnie nie chcą go ruszac. Hmmm albo ja powinnam zmienic lekarza :baffled:

Pzdr.
Basia

Basiu, mi wycieli to dziadostwo ze względu na obciążenie genetyczne.Bali się że może coś z tego być.
Dzisiaj czuję się juz zdecydowanie lepiej.
Buziaczki

Zapomniałam tak jak obiecałam!! Krowa tylko jestem że o Nikoli też ale pewnie Nikola mi wybaczy. Gorzej z jej podła matką, będę musiała bardziej się popłażyc...

MOC BUZIAKÓW
DLA MATIEGO I NIKOLKI !!

Pozdrawiam
Ja

No wiesz Rondzia ! Jak mogłaś ! Pozew już gotowy !:-)

A u nas dziś kinder bal ! Towarzycho się trochę ukróciło bo chorują , ale i tak będzie ośmioro wspaniałych.
Pa !

reklama
Witam,

my właśnie skończyliśmy imprezę i sprzątanie po niej :) Padam na twarz 3 dzieciaków i 7 dorosłych to trochę za dużo jak na jedno popołudnie. A na dodatek już nie wiem co robic z młodego zabawkami ;-)

Jutro młąy idzie pierwszy raz po 2 tygodniach do przedszola podejrzewam, że może nie byc lekko ale moze sie miło zdziwię.

Pozdrawiam

Basia

Do góry