reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Grypa, strasznie sie czuje.
SANDRA jak tam wasze przenosiny?

a do tego dzisiaj zdechl kotek moich rodzicow, pisalam wam iz byl chory ale rodzice go leczyli aby Nicole mogla go jeszcze zobaczyc. Ona cos czula bo wyszla wczoraj z domu i nie wrocila na noc, ale zawsze rano przycchodzila a dzisiaj nie wrocila, wiec tata zaczal jej szukac i znalazl u siebie w gararzu na jej legowisku, zaskoczylo go to ze nie chciala zostac w domu wolala na dworzu.

reklama
Witam,

Monia, przykro z powodu kotka. Odeszla, bo nie chciala by patrzeli jak umiera...
My mamy dwa psiaki, Zboj od Rafa jej juz "wiekowy" i juz czesto choruje... U nas jest o tyle gorzej, ze Sonia oba bardzo lubi i jak Zboj "odejdzie" moze byc ciezko...

Przeprowadzka... Narazie tylko Rafal. Nie umiemy znalesc zadego lokum dla niego. Narazie szuka czegos taniego, na zaczepke, ale ogloszenia juz po paru godzinach sa nieaktualne... Ciezko jest. Ja z Sonia dopiero w lutym, po mojej sesji.

Pozdrawiam,

:szok:E no laski nie rozpisujcie sie tak bo nie nadazam!

U nas ok, mala byla ze szkoly w cyrku ale nie na przedstawieniu tylko od drugiej strony; czyli klauny uczyly ich sztuczek, ogladali zwierzeta etc; bynajmniej caly dzien z glowy.
Mala zadowolona ze szkoly ostatnio ma lekki kryzys, chce abym zostawala z nia, ale po chwili idzie sie bawic i tyle ja widze.
pogoda nas nie rozpieszcza..; wiecznie leje i leje..; a do tego ziiiimno!
nic mi sie nie chce

sandra trzymam kciuki aby szybko sie tam cos znalazlo :)
buziaczki

Witam
zyje i ja. Tyle ze ostatnimi czasy mam malo czasu na cokolwiek. Duzo wyjazdwo sluzbowych i w ciagu ostatnich 3 tygodni bylam w domu 8 dni wiec mysle ze troche mi przebaczycie.
Poza tym ok, Michas ciagle wyje rano w przedszkolu jak ze mna pojdzie ale jak znikne w horyzontu to mu przechodzi.
Poza tym ok.
Odezwe sie soon.
Pa pozdrawiam

Witam
Jesteśmy i my ...opaleni, wypoczęcie z bagażem wspaniałych wspomnień.Było super.Bałam się tego Egiptu....ale naprawde wrażenia rewelacyjne.Pokaże Wam kilka fotek.Damian spisał się na medal.Byliśmy na wycieczce na mega safari.....nawet raz nie zapłakał.....a wycieczka była dosyć męcząca:)
Na fotkach wkleje zdjęcia,
Pozdrawiam

Witajcie !

Wreszcie udało mi się wygospodarować chwilkę.
U nas wszystko w porządku . Córcia zdrowa , my również.
Dziś kupiliśmy jej konika na biegunach - dostanie od Mikołaja;-)
Oszalała ma córa na punkcie koników , kucyków , ogierów , klaczy ....

Ale żeby nie było tak słodko ..... mam w domu typowego trzylatka co to i krzyknie i zezłości się na maxa , a bywają i dni , że już tak da w kość :szok:

Dziewczyny , czy znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się kreta ?
No skubany spędza mi sen z powiek ! Mała zmora rozkopała cały ogród:wściekła/y:

Będę tu bywać częściej mam nadzieję .....
Buziaki

Witam,

My tez zyejmy. Rafal juz mozna powiedziec zadomowiony w Warszawie, ma gdzie mieszkac i pracuje juz pelna para.
My ciagle na slasku, ale juz nie dlugo, bo byc moze w lutym dolaczymy do R.
Tak, wiec obecnie jako matka samotnie wychowujaca czasu nie mam na nic. Pracuje, staram sie dobrze wychowywac Sonie, ucze sie i w koncu wzielam sie za prace mgr. juz pierwszy rodzial prawie gotowy... u mnie prawie gotowy, a pewnie jak go promotor zobaczy, to zalamie rece...

Na krety nie znam rady, nie pomoge.
Nikola na koniki, a Sonia na auta. Zobaczyla te bajke Auta i zyc nie daje. Tak, wiec my kupilismy jej ciezarowe, ale pod choinke.

Ania fajna wycieczka, az sama z rodzinka bym sie wybrala, kto wie, moze w przyszlym roku...

Pozdrawiam,

reklama
Hej u nas też wariacja. Mam nadzieje ze ten trzylatek nie zostanie mu na zawsze.
Dzisiaj spytalam czy bierze ze soba notes do przedszkola.
Mowi a moge?
Wiec ja mu tak mozesz synku.
Wiec on: fajnie, kocham cie kochana mamusiu ze mi pozwolilas.

Wiec sie odwracam i wychodze z pokoju normalnie. Nie zrobilam dwoch krokow "ŁEEEEE. NIE CHCE BRAC ZADNEGO NOTESA!!!"

Malo zawalu nie dostalam a i wkur.. wzielo mnie maksymalne. i tak jest bardzo czesto.
Rozdwojenie jazni przysiegam. Moze juz my zaczac jakies psychotropy dawac.

Jak mu nie przejdzie to przysiegam ja bede musiala brac.

Wczoraj Wojtek sie pyta czy maly chce gume. Maly oczywiscie chcial. Dostal powiedzial dziekuje i po 3 sekundach piprznal ja o glebe bo on jabkowa by wolal.

W rezultacie pozniej cale popoludnie i wieczor sie darl o jakakolwiek bo nie pozwolilam dac wcale.
:szok:

Wczoraj jak zasnal to dopiero zaczelam chyba oddychac, hehe
Pozdrawiam inne niewolnice swoich dzieci.
Pochwalcie sie tez jakie sa niegrzeczne. Nie zostawiajcie mnie w potrzebie, pliiiiizzzz

Do góry