reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Oooooo Basiu ! Wypoczywaj przy pięknej pogodzie , bo chyba Ci się taka szykuje !

Moniaa , a gdzie Ty się podziewasz dziewczyno ? Jak przygotowania do wielkiego dnia ? Kiecka już jest ? Garnitur mężowski , dodatki , buty ......

Rondzia chyba bykiem na gdańskiej plaży się wyleguje bo też nie zagląda ;-)

Buziaki

reklama
ehh jestem
Suknia jest, ale brak butów!!! matko mam tak niewymiarowe stopy że zwariować można :angry:
Znalazłam sliczne koronkowe na allegro.. białe i w ogóle cudne! ale i tak czarne bardziej m się podobaja :-)
W każdym razie Robert nie chce się zgodzić na kupno butów przez internet.... .
Buziaczki!!! teraz bedę częściej ;)

Moniaa , wiadomo ,że co czarne to czarne ! Zawsze będą ładniejsze ! Ja swoje buty ślubne miałam na nogach tylko raz ! Kosztowały 500zł a i tak ich widać nie było ! Nie lubię i nie posiadam białych szpilek i posiadać już nie będę !
Jeśli masz kłopoty z doborem obuwia to rzeczywiście pomysł z zakupem ich na allegro wydaje się być nienajlepszy. Na pewno w waszych sklepach jest ich zatrzęsienie , zawsze to co innego kiedy coś widzisz na żywo i co najważniejsze !można ocenić wygodę chodzenia , a tego dnia musisz mieć wygodne !!!! buty , aby przez życie przejść wygodnie;-):tak:

Czesc
melduje sie i ja.
Z tym lezeniem nad morzem do raczej srednio. Nie cierpie sie opalac i ze wzajemnoscia bo slonce mnie nie bierze. Ja moge lezec plackiem caly dzien a Wojtek spac w krzakach i w rezultacie ja jestem blada a moj maz spalony. Wiec nie chodze i sie nie denerwuje. Wole jeziora bo przynajmniej poplywac mozna.
Urlop zaczynam i za tygodnie i juz nie moge sie doczekac bo zarobiona jestem na maksa.
Poza tym jakos leci. Jak skoncze prace domowa odrabiac i dam rade to jakies foty wkleje.

Pozdrawiam
:elvis:

Odezwała się ta co tu dzieła 13 tomowe produkuje ;-):tak::szok:
Robota kochana robota ! Buziaczki ! Echhhh ,że ja nie mieszkam nad morzem , uwielbiam słońce a i ono nie gardzi moim boskim ciałem :szok::-D:tak:;-)

reklama
Do góry