reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
No to się naczytała.....
Może nie będę się wtrącać:)
Jutro zaczynamy maraton wesel....kończymy w październiuku... :) Życze miłego weekendu
Pozdrówki

hello .....zmordowałam właśnie podpis Jak wam się podoba foto Damiana?? Tylko szczerze.........
To zdjęcie Damianowi zrobiłam dzisiaj.Jest to najaktualniejsze foto jakie ma :-)
I co u Was ....jak tam upalne lato Wam sie podoba??

Witam,

Ania - uważam, że super. Damian wygląda świetnie i tak trochę poważnie.

U nas spokojnie. Ostatnio miałam koszmarne dni, ale już wyszłam na prostą i jest coraz lepiej. Sesja zakończona pomyślnie, porządki przed przyjazdem taty pełną parą. Ruszyłam z pracą magisterska - jeszcze etap czytania, ale też pełna parą.

Sonia chętnie nosi okularki, nawet przywykła do zaklejania oczka, bo zez jej nie mija i musi ćwiczyć... Mam nadzieje że pomoże.

Pogoda trochę kicha, ale ma być ładnie już od soboty. Zresztą ja i tak pracuję, więc mi to nawet na rękę. Oczywiście wszystkim wczasującym słonecznej pogody.

Pozdrawiam,

Hello !
I u mnie już spokojniej ! Teściów Robert wyekspediował na lotnisko , polecieli na Kretę świętować 30 lecie pożycia .
Podobnie jak u Sandry na pogodę zbytnio nie narzekam ponieważ pracuję. Na sali nie leci mi chociaż pot po d....

Niusia jest grzeczna jak nigdy ! Nie wiem jak ona to robi , ale czyta już proste wyrazy! Nikt jej specjalnie nie uczy , pyta co tu pisze , odpowiadamy jej i ona to zapamiętuje.
Lubi śpiewać piosenki , ale fałszuje :szok: strasznie :-D - w mamę ;-):tak:

Aniołek jest boski , Aniu !:tak:

Pozdrawiam

Magda hehehe dobre z tym czytaniem ;-)
Ostatnio bylismy u znajomych i zrobili nam herbatę.W kubeczkach była herbata Lipton i ten sznureczek od herbaty wisiał sobie poza kubeczkiem.Do pokoju wchodzi młody i mówi wyjmij mama Lipton z kubeczka i poproszę piciu herbatke.Znojomi na nas i na Damiana i pytają się czy on czyta.....A on poprostu rewelacyjnie zapamietuje wszystkie reklamy...i stąd wiedział że to jest Lipton.Jego ulubioną lekturą jest gazetka reklamowa z reala.Zna tam wszystko na pamięc...Począwszy od ogórków różnych firm...poprzez chemię, kosmetyki skończywszy na kiełbasie.
Pozdrawiam Was .Pa

Siemka,

meldujemy się przed urlopem :) od 16 zaczynamy wakacje - najpierw kilka dni u teściów nad jeziorkiem a potem na 8 dni nad morze. Wreszcie się wybycze :) Pozdrawiam i odezwę się po powrocie

Basia

reklama
Basiu życzymy pogody bo jak narazie nad morzem nie jest zbyt fajnie;-)
A propo...dzisiaj sobie o Tobie pomyśłam ...że długo się nie odzywałaś... a tu......patrze i jest Twój wpis:)

Do góry