reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Andzia to super,z emoge tu do was sie przyłąćzyć,,tlyko co na to inne dziewczyny,ale myśłe że są oki i będzie oki:tak:;-):-).

Ja aktualnie na bezrobotnym siedze,ale od wrzesnia do pracy,a Matunio do przedszkola,jestem anuczycielką matematyki także teraz wakacje jeszcze mam i znich korzystam...jetsem w sumie słomianą wdową,bo sama bez męża,który jest kierowcą ciężąróki,,wyjeżdża zawsze na 5 tyg i na tydzien wraca....no i taki mój żywot....

Ja juz wyrko mam zrobione,Matunio leży w nim i Krecika ogląda sobie dos nu,,,robiłąm też dizsiaj mężowi słoiki i juz gotowe są..bo ja robie mu jedzonko tam do pracy,bo on tylko domowe je-wybrednik,haha

Pozdrawiam..

reklama
Chciałam tylko przywitać Ewcię:tak: Witaj i pisz jak najwięcej :-)
Jestem padnięta właśnie skończyłam czytać , nie widzę już na oczy i idę spać.
Dobranoc

Aniu dziś wszystkie kwiaty są dla Ciebie !
Duuuuuża rośnij bądź grubiutka , okrąglutka , pulchna , smaczna , wesolutka :tak::szok:
Tak, by co niektórych;-) tutaj (mnie w szczególności:szok: ) widok Twój zachwycał i kuł w serce jednocześnie !
Magda

Hej babolki!!!
Witam nową mame !! pisz jak najwiecej ;)
U mnie ostatnio trochę zamieszania... ale jest Ok ;).
Pogoda nie bardzo dopisuje ale cóz.
Byliśmy sobie na tyg wypadzie nad morze.

ANIA WSZYSTKIEGO DOBREGO I SPEłNIENIA MARZEń!!!!

Ja dizsiaj rano w pracy,tzn w szkole,w której od września będe pracowała,byłąm zanieźć im wsyztskei papiery moje...a potem sklepu,,miasto,spacerek...

Po 16 poslziśmy na dwór na plac zabaw,,Matuś latał sobie,a plotkowałam z nowo poznanymi dziewczynami:tak:. Teraz już mały wykąpany,ja na BB czytam.
Matuś myślałąm,ze padnie po kąpieli od dworku,ale niee,oczywiscie stałą pora 22 będize,ach ale dobrze,ze on sam wsyztsko robii.....mam labe już,,,tylko robie słoickzi meżówi,takż emam robotwe i saune w domu...:-):sorry2:
pozdrawiam..

reklama
moniaa gdzie byłaś kochana nad morzem??

Ja mieszkma nad morzem,,mam wokoło tyllee miejscowoście nadmorskimm,uuuu

Do góry