reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Czesc
Magda dla calkowitego protestu musisz se kupic jeszcze filoetowy stroj panczenisty z telewizorkiem na brzuchu.
Wtedy to dopiero bedzie protest - sama torebka srednio powali na kolana.

Nieznajoma nie wyjezdza i chce sie spotkac... zobaczymy
pozdrawienia dla reszty

reklama
Ho ho się kolegówy dogadały na spotkanko ! Z cicha pękł , nic nikomu ! Bez nas :wściekła/y::szok: Zapamiętamy ! Prawda dziewczyny ?!;-)

He he Bawcie się cudnie i ucałujcie jedna drugą od nas :-)

Co do stroju ...... aż taka ekstrema powiadasz ?! Przemyślę ;-):cool:

Witam,

Bylam z Sonia i dostalam skierowanie do alergologa. Mialam tylko nadzieje, ze spotalyscie sie, slyszaly z czyms podobnym i mozecie cos doradzic, znacie jakies skuteczne sposoby. Lekarz oczywiscie, obowiazkow bedzie zaliczony.

Pozdrawiam,

No i duuuuuża duuuuża lipa siedzimy na dup...........Damian dzisiał złapał choróbsko.Przyplatała się angina ropna...aż dziw bierze...wczoraj okaz zdrowia.Rano kaszelek ... w południe żyganko ...po spaniu kaszlisko jak cholera i wizyta u lekarza. Także nici z weekendu i spotkania.

Dobra to chociaż ja dojadę ...... Kup dużo wódki !!! ;-) Ja wezmę strój panczenisty ;-):tak: Obgadamy to towarzystwo ;-):tak::szok:;-)

Aniu zdrówka dla Twojego chorowitka . Buziaczki !

Dobra Magda weź strój. Telewizora już nie tachaj, pożyczę ci swój.
A będą uszy piekłyyyyyyy!!!! Aż miło.
Pozdrawiam all

jak ja już się czegoś uczepię ...... Teletubiś w polskim wydaniu :

http://images12.fotosik.pl/83/6c43ff37b6c4f921.jpg

Rondzia i z Twoim mi będzie za ciężko .... ja leń do roboty i noszenia jestem , kupię sobie przenośne dvd i ruszem w miasto ! Załatw opiekę dla Michasia , chłopa wyślij na delegację co by biedak zawału nie dostał na progu.

He uszy ??!! a poliki jaki czerwoniutkie będą

Dzięki za pozdrówki..... tego w polskim wydaniu dostałam dzisiaj na maile......poprosty wysiadlam.... heheh

reklama
Kurna Magda, czym karmisz te sarenki?
I z rocznikiem sciemniasz. Mala wyglada na rok starsza. Chociaz na zdjeciach nigdy proporcji nie widac. Za to po dlugosci wlosow widac. Moj dalej lysy nad uszami.
Wczoraj sie polozyl z nogami na poduszce, rece wzial pod glowe. Beknął i mowi dumny z siebie "ale jestem swinia!!"
Pozdrawiam

Do góry