reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Rondzia ! Kobito BREDZISZ :wściekła/y: Wejdź ja jakieś psychotropy , albo co , bo w głowie Ci się pomieszało !
Ty nie wiesz co to namiot ! Wyglądałaś świetnie ! Wojtek na pewno pękał z dumy !
A wiesz ,mam identyczne buty:tak::-D Cóż taka kobieca uwaga ;-)

A wreszcie Krecik ! Oglądaliśmy go dziś w pracy ! Płakali wszyscy :-) UHUUU !

Monika jakbys miala problemy z decyzja to jest jedna najlatwiejsza droga:

1. Ubierasz sie
2. Robisz fote
3. Odpalasz zabke
4. Robisz link
5. Wklejasz na bb
6. Zmieniasz kiecke
7. Robisz fote
8. Odpalasz zabke
9. Robisz link
10. Wklejasz na bb

Jest tu niezależne i niezawisłe jury ktore pomoze ci w podjeciu decyzji:cool2:

Siemka,

Rondzia ma rację Monika dawaj zdjęcia w różnych kreacjach już my ci wybierzemi kiecę na wesele, że Robertowi oczy wylezą z wrażenia:-)

P.S. Moje dziecko mówi do mnie wczoraj z poważaną miną "Mamo, możemy podyskutować o lodziku ":-D Skąd mu się biorą takie hasłą ?????????

Mojemu jeszcze sie zdarza zwalic sie w majty. wiec tatus obiecal ze jak bedzie robil sam wolal to mu kupi tablice (tego jeszcze co prawda brakowalo w domu ale trudno). Synek w smyku upatrzyl traktorek z przyczepa ktory by musial parkowac w garazu i mowi "mamusi a jak myslisz? moze jakbym robil kupe na nocnik to tatus by mi kupil taki traktorek"

Witam
No no....dawno mnie nie bylo ale pędze z nowiną.Wyzbyłam sie pieluchy w domu i na spacerach.jednak do spania chyba się nie wyzbędę...Młody leje że rano ma taka bombe że szok.Ale i tak się cieszę ze woła siuku na dniu.
Kupe zaś wali jak pan pies.Gdzie stanie tam nawali a potem woła.......mama kupe zrobiłeś.Czasem mu się zdarza na nocnik ale niezbyt często.raczej wykorzystuje moment kiedy ma pieluche i zwali klopsa do pieluchu,

Co do kreacji i wesel...jak sobie pomyśle to ....od lipca ide w tango aż do października co miesiąc wesela....a sierpniu dwa.Po drodzę chcrzciny u mojej siostry (mój mąż chrzestny).

Za tą kasiorę bysmy polecieli na kolejne wcasy.Ale cóż...sami nasi bliscy znajomi i jedno w rodzinie.Żadnego nie wolno przepuścić.

Co do przedszkola.... teraz mój tata poszedł do pracy do naszego przedszkola jako stróż.Damian zakochany .Jak tata idzie na nocke Damian buszuje po całym przedszkolu.Raj na ziemi pełno zabawek i samowolka do woli..Uwielbia tam chodzić.natomiast do przedszkola jeszcze go nie zapisałam bo lał w pieluch.Moze uda mi się załatwić bliżej początku roku.Zobaczymy jeszcze.

Co do kreacji Monii to Rondzia masz racje.Wklejaj my Ci doradzimy.

A co do twojej kreacji......Monika.(Rondzia)..........beznadzieja.....wałek na wałku, wałkiem pogania....grubaśne nogi ..Ręcę jak u hipopotama....nic nie wpsomne o sztuce makijażu.Troche kiepsko się wyszykowałaś.........no i te buuuuty z reszta takie same jak Magda... Wszystko razem totalnie nieudane.
Gdzie ty masz dziewczyno lustro.!!!

No kochana mam nadzieję że nie jestes taka naiwna i nie uwierzyłaś w moje brednie :-):tak:
Fajnie wszystko dobrałaś.... widać z Magda macie podobne gusta...chodzi mi o butki:-).

No to tyle narazie ode mnie .
Pozdrawiam gorąco Ania

reklama
.. widać z Magda macie podobne gusta...uote]

Kochana ja z Rondzią to i konie kraśc idę ;-) , a co dopiero buty ściągnąć:szok:;-)

Dzieciaczkom wiele uśmiechu i prezentów w dniu ich święta !
Ciocia Magda życzy:tak:

Rondzia : nikolaa13@wp.pl

Obejrzałam w spokoju " Odwróconych" , czy Wam również podoba się Blachowski ~ Więckiewicz ?
No tak mnie facet kręci , uważam ,że jest baaardzo przystojny , mój Robert nie rozumie tej fascynacji i uważa ,że nie doceniam tego co mam w domu :szok::szok: Zarozumialec !

Do góry