reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Witam
O Ania wróciła! super że jesteś zadowolona!!!
Rondzia super foteczki :) ależ Mati rośnie :-)
A co u nas.. wczoraj przyjechały ciuszki nasze, moja garsonka i sukienka Nicole.
Młoda wyglada w niej super:-)
A tak to wszystko w porządku... pogoda troche nie dopisuje, raz ciepło raz zimno zwariować można.

reklama
Żyję i ja :tak:
Witajcie !
Ciągle coś miałam na głowie - komunia w Lublinie , chrzciny w Rybniku .....
Wiecznie w rozjazdach ! Na dodatek Niusia się rozchorowała - złapała wirusa , jeszcze kaszle i ma katar:wściekła/y:

Z pieluchami rozstaliśmy się na dobre ! W nocy mała budzi się raz na siusiu (sama)
, ale już bywają noce ,że przesypia całe.

Hm i kto by pomyślał - Rondzia bandę zwołuje;-)
Ania dawaj zdjęcia !!! Ale Wam zazdroszczę tego odpoczynku. My w tym roku lecimy dopiero we wrześniu.
Moniaa to kiedy ślub ? Jak się wystroisz ....?

Pa !

Witam,

Monika - przygotowania pelna para. Pokarz zdjecie jak wygladacie.

Aniu pozazdroscic dobrej zabawy... i opalenizny. Ide 9.06 na slub i nie ukrywam, opalenizna nie grzesze

Magda, gratulacje za koniec z pieluchami.

U nas - zapracowani. Sonia zrobila mi sie bardziej stanowcza do innych dzieci. Juz nie stoi jak grzeczna dziewczynka, jak jej ktos cos zabiera lub ja popycha - zaczela walczyc o swoje.
Nosi tez okularki. Ma nadwzrocznosc, a poszlismy z zezem. Wiec teraz leczymy zeza i te nadwzrocznosc. Zobaczymy jak sie to skonczy.
Wstawiam wiec zdjecie w okularkach

Pozdrawiam,

Hello
my tez juz jakis czas temu sie pozegnalismy z pieluchami. Jechalismy nawet z Wegorzewa do Gdanska z jednym przystankiem na siku i Michas sie spisal (jakies 4 godziny).
Strasznie niedobry sie zrobil, z reszta widac po nim. Zaraz Wam wkleje Crazy Frog.
My na urlop koniec lipca i jeszcze bez pomyslu gdzie.
Ja na wesele ide w sobote i dzisiaj bylam w Tunezji na 12 minut ale bez wiekszych efektow. W solarium znaczy oczywiscie. Pojde w srode i jak dalej bede w kolorze wnetrza sklepu miesnego to moze w piatek.
Kieca nowa zakupiona, jutro buty.
Ciezko bylo kupic jakis namiot na mnie ale udalo sie.
Nawet jedna sprzedawczyni powiedziala "w pani rozmiarze to tylko powazne i smutne jak dla starszych kobiet" i szkoda bo poszlam do drugiego sklepu tej marki i kupilam identyczna kiecke ktora u niej tez byla za szesc stow i wydaje mi sie ze ani smutna ani dla starej baby.. moze tylko mi sie wydaje obaczym. ale mysle juz pipo na mnie nie zarobisz....

Pozdrawiam reszte
Monika

Madziunia - jaka kawalara, prosze prosze

Halo halo.....ja od jutra odstawiam pieluchy.......ciekawe jaki rezultat:(
teraz siedze z okładem na nogach bo mnie troche przypiekło:)
Zdjęcia wkleilam ......Monika pokaż kreacje:)
A mam pytanie do Sandry...Czy Sonia chętnie nosi okularki?? Nie zdejmuje nie płacze?? Ja sobie nie wyobrazam mojego nygusa w okularach.... słoneczne zakładał na kilka chwil:)
Buźka

Witam,

Ania -u nas to samo, nie bylo mowy o slonecznych, bardzo nie lubiala.
Pierwszego dnia byly cyrki, sciagala, palcowala, wszystko by nie nosic. Kolejnego juz bylo dobrze. Nosi od piatku i nie sciaga, nie mozna powiedziec by je lubia, ale juz jej nie przeszkadzaja.

Pozdrawiam,

Witam
My już opaleni - i to na słoneczku ! Szybko nas bierze bo cera podatna.
Ania zdjęcia przyprawiają o zazdrość :szok:
JA CHCĘ NA URLOP !

Uuuuu Niusia zmajstrowałaby z miejsca okulary . Nawet słonecznych nie cierpi.

Rondzia , no co za małpa Ci się trafiła :wściekła/y: Jestem przekonana , że wyglądasz bosko !

Muszę się Wam pochwalić - mój ogród - ma duma i hluba wygląda przepięknie:tak:Napatrzeć się nie mogę :tak:
Niestety jeszcze nie mogę go Wam pokazać bo ..... zalałam sokiem cyfrówkę:zawstydzona/y:
I póki co ze zdjęć dupa:wściekła/y:
Pozdrawiam Magda

Witam
SANDRA ślicznie Sonia wygląda w okularkach!! zupełnie inna dziewczynka :-)
Moja też by nie chciała nosić.. ale podejrzewam że jakby musiała to by nosiła!
ANIA ja również pozazdroszczę Tunezji!!! oby nogi szybko doszły do siebie;-)
RONDZIA o prosze.. pochwal się tutaj kreacją!! ale malpa z tej sprzedawczyny :dry:

Ja się opalam, ale balsamem Nivea :rofl::cool: Moja cera jest tak blada jak mleko i do tego trudności z opalaniem.. więc wolę balsam już po pierwszym razie wyglądam jak po solarium :happy:
MAGDA Koniecznie pochwal się ogrodem!! z cyfrówką niezłe jaja :eek::szok:

ANIA no to trzymamy kciuki za szybkie załapanie!!

U nas juz bez wpadek i co ważne mała od ponad miesiąca nie boi się kupki :cool2: spokojnie idzie do WC i załatwia swój interes :laugh2:

A tak to u nas nic ciekawego, pogoda okropna.. niby jest ciepło a ciemno.. kompletnie brak słońca.
Tak patrze jakie Sonia i Nikola mają włoski to aż zazdroszcze! ja teraz też zapuszczam Nicole.. ciekawe jak długo wytrzymamy :-p

reklama
Ja jutro udaje sie do egiptu czyli na jakies 15 minut solary. slonce grzeje jak cholera a ja w zimnym biurze bede siedziec. ale i tak nic mi to bo ja na plazy sie smaze a wojtek spi pod krzakiem w cieniu i ja jestem corka molynarza zawsze a on spalony. szlag by trafil wiec co mam sie denerwowac? na solarium ze mna nie pojdzie hehe.

Magda tez mam ogrod ale na balkonie. pierwszy raz w tym roku i wczoraj mi maciejka wzeszla. ekstra co? jak bedziesz grzeczna to wysle ci foty..

a zapomianalam wam powiedziec. uwaga na morlinki, mielismy folie wewnatrz parowki z nadrukowana pozytywna opinia instytutu matki i dziecka. No comment...:szok:

Monika ty nie sciemniaj tylko dawaj anjpierw swoja. ja nie panna mloda (niestety, buuuuuu!)

Do góry