reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

A ja się pochwalę.........wreszcie Damian dzisiaj siadał sam na nocniku:):)
Może nastąpił przełom??
Cięzko jest jeszcze na spacerach.Jak go wzięłam do zamoczył 3 pary gatek....i musiałam gnać do domu.....
Czemu tu tak cichuteńko?? Dziewczyny aż tak jesteście zapracowane??

reklama
hello ja po weselu, wybawilam sie znakomicie.
No i wygralam weselna - 3/4 litra, wypilismy wlasnie z kolega we dwojke, wiec pa!
Pozdrawiam, buziaki

Witam !
Aniu trzymam kciuki za Damianka !
Rondzia ! No , że kolega wytrzymał to się nie dziwię , ale ,że ty jeszcze coś skrobnęłaś na kompie to KOCHANA SZACUNECZEK !

Moniaa gdzie ta suknia ?????? Nasza Młoda Panno ?!
I co bardzo istotne ! Kiedy ślub ?

A u nas popaduje deszczyk.....
Mojemu dziecku pani Sowińska przypomniała dziś o Teletubisiach;-)
Siedzi i odląda :szok: Wyłaczyć czy nie ? ;-) Najbardziej obciąża ta czerwona torebka, podpada również kolor fioletowy . ;-)
Rzecz jasna mamy nowe określenie na kochających inaczej , prawda ? O ileż ładniejsze od tych znanych .......hi hi hi
Paranoja !!!!

Buziaczki

hello
ANIA gratulacje dla Damianka!!! :-)
RONDZIA noo szacuneczek 3/4 wypiłaś i jeszcze ładnie pisałas :-);-)
MAGDA ślub 24 sierpnia, a kreacja? A nie wiem jeszcze :-)
Teletubisie u nas jakoś mineły ;) ale ja tam był zostawiła a niech ogląda :-D;-)

U nas zimno i deszczowo.. spać się tylko chce!!!
buziaczki

A mnie mało bo na BB się wbić nie mogłam!!! pisze że mają jakiś problem z międzynarodowym łaczeniem także nie zawsze się tutaj wbiję!

Madzia swoja droga to jedna bajke mamy na bank bezpieczna - jak krecik odbieral porod. Prorodzinne na maksa az mnie byle szwy zabolaly jak patrzylam jak pani zajaczkowa bole miala i jej dziura jak armata zostala.Chociaz ciekawe czy po slubie byli...
Swiat sie kończy..

Pozdrawiam

Witam,

Rondzia - tu przyznam racje - tez widzialam ten porod, omal z kanapy nie spadlam jak to zobaczylam.
A Teletubsie - idiotyzmy wymyslaja. Moze Smerfy tez zabronic - jedna mala Smerfetka, na tylu facetow, albo Zwirek i Muchomorek spiacy w jednym lozku...?

Monia - razem z Magda niecierpliwie czekam na zdjecia.

U nas tez troche deszczowo i w koncu chlodniej, ale dzien i tak zapowiada sie upalnie-duszny.
Ja po nocce, wiec uciekam spac.

Pozdrawiam,

Witam,

jakoś nie bardzo mam czas żeby coś tu skrobnąć:) U nas wszystko po staremu, chodzimy do przedszkola na drzwi otware żeby Matik się przyzwyczajał. Wyobraźcie sobie że w grupie będzie 18 chłopców i 7 dziewczynek. Mam wrażenie że się tam pozabijają :baffled:

Rondzia - ty ochleju, zawsze cię podejrzewałam o skłonność do napojów wyskokowych ;-)

Magda - temat Tubisiów i ich orientacji pojawia się srednio raz na pół roku :-)
Ania - jak tam z pieluchami udało się ?
Monika - czekamy na zdjęcia kreacji ślubnej a najlepiej ciebie w kreacji
Sandra - twój mały elfik wygląda super w okularkach

Pozdawiam
Basia

hello
no skoro tak wypytujecie o kreacje, to oczywiście nie mam jeszcze wybranej :D
mam 2 rzeczy na oku, ale najpierw muszę się w tym zobaczyć a wtedy wybiore:
1.
YD0043-60118-$26.00.jpg

2.
200469538

Ale to tylko narazie mi chodzi po głowie :D chyba że cos jeszcze wpadnie to dam znać :D

reklama
Hello !

Basia żyje :tak::-D:-)! Całe szczęście !
Aaaa nie słyszałam wcześniej o skłonnościach Tinkiego ;-) Wielce mnie to bawi do dziś dnia i na długo jeszcze:tak:

Moniaa , obie kreacje są w moim guście ,na pewno będziesz wyglądała w nich świetnie ! Moim skromnym zdaniem na taką uroczystość będzie lepsza sukienka.
Zapewne będzie wtedy cieplutko więc w garsonce może Ci być za gorąco .

Ania , i jak Damianek ?

Sandra , he he Smerfetka ma męski harem:tak:
Rondzia , zaintrygowałaś mnie tym krecikiem , nie widziałam niestety tego odcinka ,
ale teraz to już muszę zobaczyć !:tak:
Pa

Do góry