reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Czesc,
pozdrawiamy po sporej przerwie. U nas wszystko w porzadku oprocz maksymalnego rozpuszczenia mojego dziecka. Chodzi za Wojtkiem i mowi tato! tato! ten mu na to co? a maly oczywiscie jajco i zwiewa.
Nie slucha sie na maksa i oczywiscie zrec nie chce znowu. Powiedzialam ze w piatek sie konczy pieluchy i zobaczymy.
Popoludnia spedzamy na podworku a pozniej juz mi sie nic nie chce.
Pozdrawiam
Monika

reklama
No tak....... u nas tez się kończą pieluchy.......ale co z tego ...leje gdzie popadnie ...siedzi w mokrych gaciach i mu nic nie przeszkadza......Nawet słowa nie piknie ...mokro, zimno, siuku...nic.Tak mu pasuje i koniec.W dupie ma nocnik i tą ciągłą gadanine chcesz siusiu?? usiądziesz na nocniczek zrobisz sisiu?? Na nic przekonania o muzyczce w nocniku o nagrodzie....ręce mi opadają Co mam robić??
Naprawde nie wiem.......HELP!

Hmmm Aniu , a może bez słowa sadzaj małego na nocniku , konsekwentnie co godzinę czy pół , odkręcaj wodę w kranie niech się leje - może to mu pomoże ?!

Rondzia ?! Kochana - wieki całe ! Już się stęskniłam za Twoimi postami :tak: Buziaczek dla Ciebie i Misia !

Od jutra ma być brzydko na dworzu więc mam nadzieję ,że wszystkie opiszecie swoje niusy;-)

Moniaa , czyli to tak jak z zębami mądrości u dorosłych ?! Nie wychodzą na wierzch , a dziąsła bolą ?!

Pozdrawiam , M

ANKA STARA TORBO
WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI 18TYCH URODZIN!!!

22eu3.jpg

ANIU WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!!!!

magda tak to jest z zębami mądrości. Tylko dziąsełka czasem pobolewają i temu tama zrzęda że czasem mam ochote ją sprzedać :baffled:
ANIA no cóż musisz się przemęczyć aż zmądrzeje... .
U nas wciąz kupa w majty!!! normalnie zwariować można :wściekła/y: ja jużmam dość :baffled:

Witam,

Ania wysztkiego najlepszego.

U nas za to dominuje NIE - znow chce rzadzic, jakos to przezyjemy.
Bylam wczoraj na wywiadowce... Pani stwierdzila, ze Sonie ciezko utrzymac na dluzej w jednym miejscu, ale pod wieloma wzgledami przerasta reszte grupy, taka "zosia samosia"
Dowiedzialam sie, ze chodza codziennie do biblioteki, gdzie pani czytam im bajke.... Fajne

Pozdrawiam,

Dzięeeeeeeeeeeeeeeki:-)

Kurde 18 to najfajniejsze urodziny.:tak:
Niania popłyneła i różańcem drzwi do siebie otwierała........mąż przewraca sie jeszcze w łóżku żebrząc o łyka czegoś do picia........Nie wspomne o wyłączeniu telefonów i wtsawinieu urlopu w pracy :-p
Damian jest dzisiaj jak aniołek i spał do 9:confused:
A ja nie mam KACA.....i czuję się jak nowonarodzona.....:eek: oooo dziwo.....

Imprzeza się udała......starty w sprzęcie i ludziach ;-)

Monika

NA taką impre to chyba teraz pijade do Ciebie oblewać dziewuche ;-)

No chyba żeby nam się udało wcześniej........to wiesz..........:elvis:

Buziaki i MIŁEGO DNIA

reklama
Witam
Ania no widać że impreza udana ;)
Ale widzę niania najlepsza hehehe
SANDRA no to brawo dla Soni :) no ale Ty też pisałaś ze Ona nie umie usiedzieć długo w jednym miejscu ale to chyba normalne nasza tez ma z tym problemy ;-)
Moje dziecko jest okropne, potrafie tysiąc razy dziennie coś jej tłumaczyć a ona i tak zrobi jak chce :wściekła/y:
To chyba bunt! :szok: :confused:
U nas teraz na topie jest rowerek którego ja mam serdecznie dosc.. młoda siedzi sobie dupskiem a ja musze pchać :-p
wczoraj 4h tak z nia łaziłam a dzisiaj już 2 razy byłyśmy i zapowiada się że pójdziemy 3 :eek:
No to tyle :laugh2:
miłego dnia!

Do góry