reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Hello
ja tak przelotem wrzuce 3 foteczki niestety robione fonem więc jakoś nijaka :wink:
konbs9.jpg

Na koniku :lol:
76485825kr7.jpg

W parku
rowerjw8.jpg

na rowerku ;)
Dobranoc!

reklama
Witam
Muszę się pochwalić, wczoraj wieczorem młoda zrobiła kupę na nocnik!!!!!!!!!!!!:szok: :-) W końcu. Ależ były famfary etc.. ale najlepsze że ona sama była z siebie dumna :-)
Może w końcu zakuma? podejrzewam ze trzeba jeszcze kilka dni ale dzisiaj zakupiłam kilka pierdółek po każdej kupce w nocniku dostanie prezent :tak:
może to ją zachęci ;-)
Wczoraj mieliśmy grilla dzisiaj zdychamy ;-)
Miłej niedzieli!

Oooooo to gratulacje dla Nicole !
Widzę , że mała ma nowy rowerek ! Zdjęcia śliczne !

Gotuję obiadek , a Niusia z tatą buszują w ogrodzie.

Miłej niedzieli , Magda

A czego Ty się spodziewałaś , przecież wiadomo ,że wszystkie październikowe skarby to zdolniachy:tak: :-D
Wielki buziak dla Nicole od nas ! Super dziewczynka !

Witam,

Monia gratulacje, teraz juz z gorki i papa pieluchy;-)

Sonia ma taki sam rowerek - inne kolory. Probuje ja nauczyc pedalowania i udalo sie, ale do tylu :baffled: Wiec jak jedziemy na spacer, ja pcham, a Sonia pedaluje w tyl....

Dzis wybralysmy sie na basen, Sonia zachwycona, wychodzic nie chciala, naszczescie to byla pora bajki, wiec wyszla bez wiekszych ekscesow. Mam nadzieje, ze udam nam sie teraz chodzic tak przynajmniej raz w tygodniu.

Pozdrawiam,

Witam
No i chyba moja radość przedwczesna była.. dzisaij kupa w majtach matko...
No ale cóz.
Sandra hehe Nicole do tyłu nie pedałuje ;) chyba tego jeszcze nie próbowała hyhy/
fajnie że chodzicie na basen, my tez mieliśmy isć ale jakoś nie wychodzi nam to...
pozdrawiam

Ja tu na młodą brzęcze a ona zrobiła druga kupę na WC...
Może to rano była tylko wpadka?
W każdym razie pojechałyśmy rowerkiem na plac zabaw siedziałyśmy tam 4h potem przyjechał samochód z lodami więc wiadomo dzieciaki do samochodu hehe, kupiłysmy sobie po lodzie i powolutku wracałyśmy do domku.
A wiecie Młoda mnie dzisiaj zaskoczyla, tym że umie rozróżniać ładnie kolorki.
na przejściu dla pieszych mówi, mama stój bo czerwony Pan jest!
a potem chodź bo zielony pan jest hehhe super :-)

Witam
Moniaa to na pewno tylko wpadka :tak:

Odnośnie kolorów to i ja muszę moją pochwalić rozróżnia już niebieski , żółty , biały , czarny , zielony i różowy:-D Niusia sama pytała się jaki to kolor , pokazując trawę , niebo , moją lub swoją bluzkę......

Sandra , myślę , że wiek naszych dzieci charakteryzuje się właśnie ruchliwością i ciekawością ,nie odbierałabym tego jako problem.
Wydaje mi się , że Sonia jest najbardziej samodzielna z naszych dzieci ( no chyba , ze dziewczyny się nie chwalą:tak: )
Niusia nie ubierze się sama , zupy nie zje - chyba ,że chcę mieć zaświnioną całą jadalnię:tak: to i owszem .
Sporo w tym naszej winy ponieważ wychodzę z założenia, że jak ja ją nakarmię ona jest czysta i ja też , jak ja ją ubiorę będzie szybciej....
Muszę to zmienić !!!!

Pozdrawiam

reklama
Witam,

Monia, podzielam zadanie- to napewno wpadka.

Magda, Twoja Nikola za to jest bardzo inteligentna, Sonia wprawdzie tez rozrorznia pare kolorow - zielony czerwony, zolty, bialy i czarny, ale liczy tylko do 5, a literek nawet nie ma zamiaru sie uczyc. Jak jej kiedys napisalam MAMA, TATA, to zaczela kreslic kółka i powiedziala NIE, wiec narazie dalam sobie spokuj.

No, ale kazde z naszych skarbow cos potrafi, a napewno jak przyjdzie czas to i same zaczna sie ubierac, jesc, liczyc itd...

Pozdrawiam,

Do góry