reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

klaczek podczepiam się pod dziewczyny. 5-10-15 ma średniej jakości ciuchy. Nie wszystkie, ale raczej większość.
Tak samo bardziej polecam h&m, mothercare-jak mają przeceny, bo tak to jest dosyć drogo i ciucholandy:) Też mam już troszkę rzeczy na zapas-myślę, że jest to dobry pomysł:)

reklama
kkarolcia a jakie ceny teraz w h&m?tak przykładowo jakbyś mogła napisać,bo może też się wybiore.tak normalnie to troche za drogie mi sie te rzeczy wydają,więc może na wyprzedaż sie skusze:-)

Ceny takie, że zamiast 350,- zapłaciliśmy 200,- Masa rzeczy (chyba większość) jest po 20zł, ale są też po 40,- Jestem bardzo zadowolona z tych zakupów :)
No a właśnie zazwyczaj szkoda mi przepłacać, dlatego teraz zaopatrujemy się już na przyszły rok.

Ostatnia edycja:
wlasnie pytalam na innym watku co ile w polsce kosztuje:-)
body, skarpetki, rajtki, bluzy, sweterki, spodnie dresy/jeansy :-) ????

ja wlasnie bylam wczoraj w ''innym miescie'' na przecenach. i sie zawiodlam, w tamtym roku nakupilam duzo rzeczy a teraz nie bylo nic, mialam zrobic zapasy, chocby koszukek spodenek czy body, bo i tak wysylam duzo rzeczy do polski to i na to znalazloby sie miejsce. no ale niestety:-(

panziorka- piszę tutaj bo nie ma osobnego wątku na temat kąpieli a tu już o tym było. Może spróbuj w brodziku parę razy dać na początku kąpieli gruby ręcznik frotowy na dno albo młodego owiniętego w ręcznik wsadzać i dopiero wodę napuszczać czy włączać prysznic. Może mu zimno w tyłek jak go tamsadzasz albo faktura jakaś na dnie mu nie pasuje. Mój Antoś uwielbia się kąpać, na basenie godzinę siedzi w jacuzzi a jak go u rodziców chciałam posadzić w wannie z hydromasażem to myślałam że sobie ręce wykręci i nogi z tyłka tak wiał z łazienki i nie było możliwości go wsadzić do wanny. A ryczał jak lew!!!

Emotion 15-17zł za body (dobrej jakości oczywiście) to dobra cena. Normalnie bez promocji musisz się liczyć z kosztem 20-30zł. W Polsce ubranka są dużo droższe niż w Irlandii czy Anglii. Na lipcówkach 2009 były dziewczyny, którym znajomi przesyłali całe wyprawki zza granicy. Nie wiem jak z ciuchami różnica ale wiem od koleżanki że na kosmetykach dla dzieci różnice są ogromne (podobno, bo sama nie byłam, nie kupowałam).

MY polecamy body z Lidla lub Tesco. Nie zdąży zniszczyć nim wyrośnie, a cena niższa.

Chciałam Was zapytać o zdanie. Kiedyś tam pisałam Wam że bawię się w szycie. Ostatnio produkuję torby na pieluchy. Pamiętam, ze mój organizer przy pościeli Hani był bardzo niepraktyczny. Teraz w ogóle nie kupiłam, a jednak dobrze mieć wszystko w zasięgu ręki.

Oto kilka fotek:

torbaslonie.jpg

Na złość nie mogę znaleźć więcej fotek. Może dam linka do fejsa. Przy okazji może nas ktoś polubi:)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.429326357165961.1073741868.395928170505780&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.431435596955037.1073741871.395928170505780&type=3

Załączniki

• torbaslonie.jpg
    torbaslonie.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry