reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

gucia dzięki za odpowiedź..
dla mnie taki wózek odpada bo:
1: zbyt drogi, jak i inne prezentowane przez dziewczyny.. mogę dać 200-300zł za używany a ponad 1000zł za wózek to dla mnie koszmarek
2. za małe koła.. muszą być duże i pompowane
3. niski.. do małego dziecka schylać się trzeba

znalazłam coś podobnego na allegro:
POLSKA spacerówka od 0-3 lat SPEED!!! Nowość 2012 (2352449718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale ten drogi i ciężki bo 15 kg
więc zostanę przy mojej wielkiej gondoli, będę ją sprowadzać do piwnicy ( bo na klatce miejsca nie ma) a dziecko nosić na rękach do mieszkania..albo w nosidełku które mam u kolegi.
Zobaczymy

tu jest fajny:
ciekawe za ile pójdzie
http://allegro.pl/o-k-a-z-j-a-wozek-tako-od-1-zl-i2404460255.html#tabsAnchor

Ostatnia edycja:
reklama
z jednej strony to Wam zazdroszcze tego ogladania wozkow bo nowe sa takie sliczne
ale z drugiej sie ciesze ze mam ponad 1000zl w kieszeni :tak:. Na poczatek i gondola i spacerowka bedzie po Kubie a ptem zobaczymy. Mopze na wakacje na przyszly rok jakby sie udalo nam samolotem leciec to kupimy jakas mala spacerowke

a to moj dzisiejszy nalot na LIDL. Byly jeszcze t-shirta ale do rozmiaru 74-80 i nie bralam bo do przyszlego lata to jeszcze nie raz beda.

dzieki

sliniaczki byly chyba po 15 za 2 szt a body po 22. Takze ceny dobre, zwlaszcza ze te ubranka z seriami sa zawsze drozsze

EDIT
wlasnie przejrzalam swoje zdobycze i na gotowo z tych nowych ciuszkow do szpitala na rozmiar 56 lub male 62 mam 6 kompletow (takie 4 zestawienia: body+spodenki, body + spiochy, body, kaftanik + spiszki, body + pajac). Jescze troche uzywanych po Kubie ale ich nie ukladalam narazie

co do komody na dzieciece ciuszki to z doswiadczenia powiem ze na takie malutkie ciuszki szuflady sa lepsze !!!!.
Ubranka sa malutkie a jak sie kupi szafke z polkami to one sa z reguly wysokie. Teraz kupowalismy Kubie do pokoju komode, taka potrojna tzn szafka z dwoma polkami, na srodku 4 szuflady i potem znowu drzwiczki i 2 polki. I na ciuszy dla niego bezsensu. Jak dla mnie nie praktyczne jest np ulozyc 10 par dzinsow na jednej kupce bo ona sie robi taka wysoka wtedy a z kolei waska wiec sie przewraca. Tak samo z bluzkami, typu longi. Do tej pory jak mialam jeszcze w innej komodzie z szufladami to sobie dzielilam na dobre, te po domu, te na wyrost i bylo przejrzyzcie. A tu takie wysokie polki.
Poprosilam tate i z 2 pulek w jednej szfce mam 4 :-) i jest o niebo lepiej.
Takze zwracajcie na to uwage, zwlszacza ze ciuszki maluszkow sa jeszcze mniejsze

a w szufladach jest duuuuzo lepiej. Ja mialam zawsze kupki porobione: body krotki rekaw, body dlugi rekaw, spiochy, kaftaniki. I wiecie co jest. A do szuflad ktore mam dla maluszka z brw ktore sa dosc plytkie te ciuszki schodza w poprzek, wiec nawet 4 slupki w jednej szufladzie mozna zrobic.

Zrobie Wam zdjecie jakie sa te polki w komodzie to zobaczycie jak roznica z szufladami

no chyba ze kupicie takie gdzie sa lepiej polki rozmieszczone, ja bralam z katalogu wiec w srodku nie widzialam co bedzie

Ostatnia edycja:
Ptyska tak, w Lidlu czesto sa fajne ciuszki. Te sa akurat od dzis w ofercie.

Anja sa z materialu, bawelna. Takie z ceratka tez sie przydadza do samodzielnego jedzenia zwlaszcza i raczej dluzsze a takie do karmienia maluszka deserkiem czy zupka to i te moga byc. Chyba bedziemy w miare trafiac do buzi :-D

to zobaczcie jak sie fajnie uklada male ciuszki w szufladach (na fotce widac ze te malutkie to sa tak waskie ze nie zajmuja calej szerokosci szuflady.
a na fotce komody II widac jaka wysoka polka byla (i ze mam 2 kupki na polce, z przodu pizamy a z tylu takie ciuszki w ktorym moze przed domem sie bawic czym chce bo nie sa wyjsciowe i jak podrze to wyrzuce)

moim zdaniem dla maluszka szuflady sa super

Załączniki

• P1070058.jpg
    P1070058.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry