reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

gucia dzięki za odpowiedź..
dla mnie taki wózek odpada bo:
1: zbyt drogi, jak i inne prezentowane przez dziewczyny.. mogę dać 200-300zł za używany a ponad 1000zł za wózek to dla mnie koszmarek
2. za małe koła.. muszą być duże i pompowane
3. niski.. do małego dziecka schylać się trzeba

znalazłam coś podobnego na allegro:
POLSKA spacerówka od 0-3 lat SPEED!!! Nowość 2012 (2352449718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale ten drogi i ciężki bo 15 kg
więc zostanę przy mojej wielkiej gondoli, będę ją sprowadzać do piwnicy ( bo na klatce miejsca nie ma) a dziecko nosić na rękach do mieszkania..albo w nosidełku które mam u kolegi.
Zobaczymy

tu jest fajny:
ciekawe za ile pójdzie
http://allegro.pl/o-k-a-z-j-a-wozek-tako-od-1-zl-i2404460255.html#tabsAnchor

Ostatnia edycja:
reklama
z jednej strony to Wam zazdroszcze tego ogladania wozkow bo nowe sa takie sliczne
ale z drugiej sie ciesze ze mam ponad 1000zl w kieszeni :tak:. Na poczatek i gondola i spacerowka bedzie po Kubie a ptem zobaczymy. Mopze na wakacje na przyszly rok jakby sie udalo nam samolotem leciec to kupimy jakas mala spacerowke

a to moj dzisiejszy nalot na LIDL. Byly jeszcze t-shirta ale do rozmiaru 74-80 i nie bralam bo do przyszlego lata to jeszcze nie raz beda.

dzieki

sliniaczki byly chyba po 15 za 2 szt a body po 22. Takze ceny dobre, zwlaszcza ze te ubranka z seriami sa zawsze drozsze

EDIT
wlasnie przejrzalam swoje zdobycze i na gotowo z tych nowych ciuszkow do szpitala na rozmiar 56 lub male 62 mam 6 kompletow (takie 4 zestawienia: body+spodenki, body + spiochy, body, kaftanik + spiszki, body + pajac). Jescze troche uzywanych po Kubie ale ich nie ukladalam narazie

co do komody na dzieciece ciuszki to z doswiadczenia powiem ze na takie malutkie ciuszki szuflady sa lepsze !!!!.
Ubranka sa malutkie a jak sie kupi szafke z polkami to one sa z reguly wysokie. Teraz kupowalismy Kubie do pokoju komode, taka potrojna tzn szafka z dwoma polkami, na srodku 4 szuflady i potem znowu drzwiczki i 2 polki. I na ciuszy dla niego bezsensu. Jak dla mnie nie praktyczne jest np ulozyc 10 par dzinsow na jednej kupce bo ona sie robi taka wysoka wtedy a z kolei waska wiec sie przewraca. Tak samo z bluzkami, typu longi. Do tej pory jak mialam jeszcze w innej komodzie z szufladami to sobie dzielilam na dobre, te po domu, te na wyrost i bylo przejrzyzcie. A tu takie wysokie polki.
Poprosilam tate i z 2 pulek w jednej szfce mam 4 :-) i jest o niebo lepiej.
Takze zwracajcie na to uwage, zwlszacza ze ciuszki maluszkow sa jeszcze mniejsze

a w szufladach jest duuuuzo lepiej. Ja mialam zawsze kupki porobione: body krotki rekaw, body dlugi rekaw, spiochy, kaftaniki. I wiecie co jest. A do szuflad ktore mam dla maluszka z brw ktore sa dosc plytkie te ciuszki schodza w poprzek, wiec nawet 4 slupki w jednej szufladzie mozna zrobic.

Zrobie Wam zdjecie jakie sa te polki w komodzie to zobaczycie jak roznica z szufladami

no chyba ze kupicie takie gdzie sa lepiej polki rozmieszczone, ja bralam z katalogu wiec w srodku nie widzialam co bedzie

Ostatnia edycja:
Ptyska tak, w Lidlu czesto sa fajne ciuszki. Te sa akurat od dzis w ofercie.

Anja sa z materialu, bawelna. Takie z ceratka tez sie przydadza do samodzielnego jedzenia zwlaszcza i raczej dluzsze a takie do karmienia maluszka deserkiem czy zupka to i te moga byc. Chyba bedziemy w miare trafiac do buzi :-D

to zobaczcie jak sie fajnie uklada male ciuszki w szufladach (na fotce widac ze te malutkie to sa tak waskie ze nie zajmuja calej szerokosci szuflady.
a na fotce komody II widac jaka wysoka polka byla (i ze mam 2 kupki na polce, z przodu pizamy a z tylu takie ciuszki w ktorym moze przed domem sie bawic czym chce bo nie sa wyjsciowe i jak podrze to wyrzuce)

moim zdaniem dla maluszka szuflady sa super

Załączniki

• P1070058.jpg
    P1070058.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry