reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

efekt mojego dzisiejszego polowania. Strój kąpielowy jest dla Nati
DSCN2792.jpgDSCN2793.jpgDSCN2794.jpgDSCN2795.jpgDSCN2796.jpgDSCN2797.jpgDSCN2798.jpgDSCN2799.jpgDSCN2800.jpgDSCN2801.jpg

reklama
Malami widze że zakupy udane:) Super !!! Ja tez juz upolowałam całkiem niezły stosik ,szczegolnie na pajacyki zwracam uwage bo chyba najlepiej się się sprawdziły ostatnio.

Malami25, ale poszalałaś, super!

Ja dziś dla odmiany coś dla siebie :) Dżinsowe rybaczki z Allegro (zakupy w Internecie cieszą podwójnie - najpierw podczas zamawiania, a potem drugi raz jak dojdzie przesyłka:-)), a w sklepie stacjonarnym upolowałam bluzkę i sukienkę. Trafiłam akurat na wyprzedaż, więc jestem zadowolona.
W dodatku dostałam ulotkę i okazało się, że ten sam sklep jest w sieci - BEBEFIELD - Odzie

EDIT:
Kurczę, coś mi posta pocięło:wściekła/y:
napisałam, że sklep jest też w sieci i jest sporo rzeczy w wyprzedaży, ale o dziwo w stacjonarnym ceny chyba lepsze.
[URL]http://www.bebefield.pl/

A moje zakupy to te:
http://www.bebefield.pl/Promocje/P87/images/glowny1280.jpg
http://www.bebefield.pl/Promocje/P76/images/glowny1280.jpg

Mogę śmiało polecić, bo materiał jest przemiły i obie rzeczy się pięknie układają.

Ostatnia edycja:
Erde gratuluje udanych zakupów.
Nikamo pokazuj swoje łupy
Malami,ale cudniaste,a ten pajacyk w biedronki to powalił mnie na kolana

Dziewczyny powiedzcie mi na ile kupuje się ubranka dla dzieci w wieku ok roku,rok?Jakie duże buciki? Bo czasami jak jestem w sh to są superowe ubranka i na wiosnę,lato bym coś brała,ale nie wiem jaki to rozmiar

malami - śliczne ubranka, a strój - wymiata

erde - fajne ciuchy

aguga - na rok - to zależy od dzidzi - bo różnie rosną - 80 -86, ja na wiosnę - lato dla Michasia liczę tak 74 -80

Hej dziewczynki,fajne zakupy:-)Ja na razie tak skromnie-mam kilka bodziaczków,ciezko mi sie na coś decydować.Mam pytanie,wiem że któraś kupowała tez leginsy w lidlu ostatnio.Jak wam się noszą?Ja powiem szczerze że krok mi trochę"zwisa",tzn opadają.widziałam dziś w sklepie ze takie profesjonalne ciążowe mają lepiej wyprofilowaną częśc brzuszkową niż te lidlowskie i moze to stąd ten opad:-Dale kosztowały 42 zł.Moze macie namiary w necie na jakieś fajne leginsy które się nie ściągają?Przydałyby się i 3/4 i długie na lato i na wrzesień czy chłodniejsze dni.Dobrze jakby nie były za grube.Te lidlowskie pod tym względem są ok ale jak je noszę z tuniką krótszą to ten zwis wygląda na prawdę głupio:tak:

Mam pytanie,wiem że któraś kupowała tez leginsy w lidlu ostatnio.Jak wam się noszą?Ja powiem szczerze że krok mi trochę"zwisa",tzn opadają.

Tak, one są jakieś dziwne. "Ciążowość" polega chyba tylko na tym, że mają długi stan i się nie wpijają w brzuch w ten sposób, ale też mi zjeżdżają i tak jak już pisałam wcześniej są za luźne w łydkach. Noszę w sumie po domu tylko.

W dobrej cenie to na Allegro widziałam sporo w różnych kolorach, rozmiarach i długościach, ale niestety sama nie wypróbowałam jeszcze żadnych i też nie słyszałam opinii.

Pewnie w końcu i tak jakieś zamówię, bo od Allegro to się coś odkleić ostatnio nie mogę, ale jak dotąd na żaden bubel nie trafiłam (tfu, tfu, odpukać!):-)

reklama
Do góry