reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Wow Malami to poszalałas, slodkie ubranka.
Erde fajna bluzka i sukienka.

Mi tez by sie przydaly jakies krotsze portki na tyłek, musze czegos poszukac.Na razie zamowiłam spodnie dlugie, bluzeczke, tunikę i sukienke ale czekaja na mnie w PL.Siostra zamawiala i mówiła ze nawet fajne jakosciowo.

Zumba ja tez mam leginsy z Lidla i niestety u mnie tez ze zwisem.
Nikamo ale cudności, sukienki i kombinezony po prostu wymiatają.

Aguga
co do rozmiarów to u nas było tak:62 - 0-3 m-ce, 68 tak do pól roku, 74 tak 6-9-mcy, 80 do roku i teraz 1,5 roku wyrastamy z 86.Oczywiscie niektore firmy maja troszke inne rozmiarówki i zdarzaja sie rozbierznosci.

Ostatnia edycja:
superowe zakupy dziewczyny

co do legginsów z allegro to ja zamówiłam takie
LEGGINSY,GETRY CIĄŻOWE panel anatomiczny Roz.-M (2372826736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GETRY 3/4- rybaczki CIĄŻOWE panel anatomiczny -S/M (2362703915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ogólnie jestem zadowolona, ale niestety nie mam porównania z innym bo to pierwsze jakie kupiłam
ale wyglądają nieco inaczej niż na zdjęciach tz. mają taki szeroki panel ale nie mają takiej gumki szerokiej jak to widoczne na zdjęciach w aukcji tylko taką zwykłą, no i mi sięgają też wyżej niż na zdjęciach pokazane (bynajmniej na razie), bo naciągam je aż po stanik, w niedziele chodziłam w nich pierwszy raz i nie zauważyłam żeby jakiś zwis się robił

nikamo - zakochałam się :-), mam taki kombinezon jak Twój różowy tylko błękitny z misiem, a Twoje pajacyki z ostatniego zdjęcia i oczywiście rampersik w paseczki - to sama słodycz :-), że nie wspomnę o tym w łatki - suuuuuper :-)

Dziewczyny powiedzcie mi na ile kupuje się ubranka dla dzieci w wieku ok roku,rok?Jakie duże buciki?
Ja tak do roku kupuje :D

Mam pytanie,wiem że któraś kupowała tez leginsy w lidlu ostatnio.Jak wam się noszą?Ja powiem szczerze że krok mi trochę"zwisa",tzn opadają.
Ja nie narzekam :D Faktycznie ciazowosc polega tylko na wysyokim pasie, no ale nic :D
Ja je nosze dosc wysoko ze mam do polowy lydki tylko pod kolano a nie jak na fotkach - do kostek - ;to moze temu nie ma zwisow :D Pozatym ja mam takie materialowe spodnice ktore zawsze ueram do getrow bo tak to czuje sie jakbym goly tylek miala :D

malami - śliczne ubranka, a strój - wymiata

erde - fajne ciuchy

aguga - na rok - to zależy od dzidzi - bo różnie rosną - 80 -86, ja na wiosnę - lato dla Michasia liczę tak 74 -80
Dzięki.W sumie to tak pi razy oko potrzebuje wymiarów ,teraz już wiem co brać tzn w jakim przedziale ;-)

Jakie cuda piękne,a kombinezony na ile brałaś?

Emotion w sumie to ja kupuje ubranka tak do 74 ,ale w sh są tak piękne,nie zniszczone rzeczy i większe czasami,że szkoda ich zostawiać i za grosze .Szkoda mi ich nie brać :sorry2:

reklama
Do góry