reklama
Marteczka23
Fan(ka)
A ja dzisiaj weszłam na strych i znalazłam rożek,pościel,dwa worki z ciuszkami po Zuzi i całe szczęście spora część jest unisex więc nada się dla synia:-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
hehe no w sumie to nawet nei zauwazysz kiedy a bedziesz w G smigacja bylam w lasenzie tam mnie obmierzyli dokladnie i wiem jaki rozmiar nosze a juz zamawaialam tak z ebaya i sie wszystko zgadza wiec bez problemu. trzeb asie obmierzyc w domu porownac z tabelka bo co firma to inna rozmiarowka...kupilam taki komplet nowke tez przez ebay podany jako F a to co przyszlo to wielkie G *( w sensie G jako rozmiar;]) ale lezy i poczeka nie oddawalam go bo najprawdopodobniej moze sie przydac niebawem
Ja w sumie wg tabeli powinnam wziasc 85 [pod biustem] ale ostatnio z tej firmy kupilam 80 i jest dobry, temu teraz zaryzykowalam ]
A w biuscie rozmiarowke juz bralam wg tabeli, zobaczymy co bedzie jak przyjdzie,
szczerze powiem to jak okaze sie dobry to sie zalamie ;(((((
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A ja do zapchania komody dla malucha i szafki z półkami to jeszcze mam. Choć zastanawiam się czy taka wąska wysoka szafka z półkami i komoda z trzema szyfladami starczy? Ja mam osobny pokoik dla malucha i chciałabym go urządzić jak najlepiej i najwygodniej.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Mi sie wydaje ze raczej malo miejsca..A ja do zapchania komody dla malucha i szafki z półkami to jeszcze mam. Choć zastanawiam się czy taka wąska wysoka szafka z półkami i komoda z trzema szyfladami starczy? Ja mam osobny pokoik dla malucha i chciałabym go urządzić jak najlepiej i najwygodniej.
Ja mam komode na 4 szuflady, + szafe [na polowie sa wieszaki a na drugiej z 3- 4 polki] i szczerze wiele nie kupowalam jeszcze a miejsca to tak srednio jest...
reklama
aguga06
Fanka BB :)
No,dobrze poszperać po takich używanych bo można czasami super tanio trafićaguga - dzięki, podsunęłaś mi super pomysł na używaną komodę :-)
Wydaje mi się,że może być małaA ja do zapchania komody dla malucha i szafki z półkami to jeszcze mam. Choć zastanawiam się czy taka wąska wysoka szafka z półkami i komoda z trzema szyfladami starczy? Ja mam osobny pokoik dla malucha i chciałabym go urządzić jak najlepiej i najwygodniej.
Super ma właśnie te szuflady pakowne.aguga maiłam identyczną komodę dla Wiki jest dość pakowna a ubranka śliczne
Podziel się: