Marand jak dla mnie co do wysokości panelu to najlepsze takie które mozna na cały brzuch naciągnąć bo mi na wysokosci pępka nic nie chcialo sie trzymać i zjezdzalo na dół, a pozatym niewygodnie było i uciskało na brzuch.No i jak obcisła bluzeczka była to nie wyglądało to ciekawie bo odbijał ten pasek z podspodu.
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Ja kupiłam w zeszłym tygodniu legginsy bezszwowe ciążowe w Lidlu za 18zł bardzo mają milutki materiał,tylko te ciuchy z Lidla wkurzają mnie tą swoją zawyżoną numeracją
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dokładnie! Czasami są tak piękne w większych rozmiarach, że grzechem by było zostawiać je "bez opieki" Mam już nawet kilka rzeczy 9-12;-)Emotion w sumie to ja kupuje ubranka tak do 74 ,ale w sh są tak piękne,nie zniszczone rzeczy i większe czasami,że szkoda ich zostawiać i za grosze .Szkoda mi ich nie brać
Dobrze, że jest zawyżona, nie popadniemy w kompleksyJa kupiłam w zeszłym tygodniu legginsy bezszwowe ciążowe w Lidlu za 18zł bardzo mają milutki materiał,tylko te ciuchy z Lidla wkurzają mnie tą swoją zawyżoną numeracją
A mnie się wydaje, że spodnie czy leginsy z panelem na brzuch na lato to jednak stanowczo za dużo... Ja mam ciążówki pod brzuch i czuję się w nich super. Na to jakaś bluzeczka więc jak ciepło jest to nie wyobrażam sobie mieć jeszcze jednej warstwy materiału na brzuchu...
Ja wczoraj na stronie internetowej smyka naoglądałam się takich cudeniek, że teraz leżę i kwiczę bo pusto na koncie Zamarzył mi się taki pajac: Pajac chłopięcy, rozmiar 56 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com i chociaż niby chłopięcy, to chcę taki dla Małej
Ja wczoraj na stronie internetowej smyka naoglądałam się takich cudeniek, że teraz leżę i kwiczę bo pusto na koncie Zamarzył mi się taki pajac: Pajac chłopięcy, rozmiar 56 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com i chociaż niby chłopięcy, to chcę taki dla Małej
Eliana
Październikowa mama 2012
Ja sobie jeszcze nic nie kupiłam z ubrań ciążowych i cały czas to odwlekam... Jeszcze wchodzę w ciuchy z przed ciąży
netika mi również podoba się ten kombinezonik, ale już mam jeden w takim rozmiarze i takiej tkaniny, więc go nie kupię, ale strasznie mi się podoba bluza Bluza chłopięca, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com miałam ją juz w ręku i jej nie kupiłam, ale na pewno w weekend po nią wrócę
netika mi również podoba się ten kombinezonik, ale już mam jeden w takim rozmiarze i takiej tkaniny, więc go nie kupię, ale strasznie mi się podoba bluza Bluza chłopięca, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com miałam ją juz w ręku i jej nie kupiłam, ale na pewno w weekend po nią wrócę
marand
pełna szczęścia
Marand jak dla mnie co do wysokości panelu to najlepsze takie które mozna na cały brzuch naciągnąć bo mi na wysokosci pępka nic nie chcialo sie trzymać i zjezdzalo na dół, a pozatym niewygodnie było i uciskało na brzuch.No i jak obcisła bluzeczka była to nie wyglądało to ciekawie bo odbijał ten pasek z podspodu.
no właśnie pisałam w poście wyżej że nie mają takiej szerokiej gumki jak widać to na aukcji, tylko zwykłą i że je naciągam aż po stanik, a więc mają szeroki panel a nie tylko do pępka, bo też wolę żeby ubrania były albo pod brzuch albo na cały zachodziły, wtedy lepiej się trzymają i nie widać tego pod obcisłą tuniką czy bluzką
Musa
Babeczki jeśli o leginsy ciążowe chodzi to zdecydowanie NIE polecam tych z h&m, są beznadziejne, dałam ok 40 zeta i zakładam je jedyne w domku, po pierwsze brzydko prześwitują bo materiał jakiś taki cieniutki a po drugie są mega liche, szwy się porozchodziły (i to nie dlatego że kupiłam za małe), gdyby nie to ze oczywiście przewaliłam gdzieś paragon oddałabym do reklamacji ze względu na te szwy
mimii
Wow dziewczyny ale cudeńka pojawiły się tutaj :-) Jak ja uwielbiam oglądać takie maleńkie ubranka :-) Muszę gdzieś upolować takie ładne kombinezoniki jak tu pokazujecie. Szczególnie podobają mi się te misiowe :-)
Co do legginsów, dobrze wiedzieć, że te z h&m są lipne, bo chciałam je kupić. Póki co chodzę w tych sprzed ciąży i są ok,a jakiś czas temu kupiłam sobie takie 3/4 granatowe w Stradivariusie, i baaardzo je lubię. Materiał mają fajny, nie prześwitują i jak nie znajdę innych to dokupię jeszcze tam. Nie są ciążowe, ale gumka jest delikatna i nic się nie wbija. Bo mam np. spodnie w gumkę z Vero Mody, ale strasznie się odbija i nie noszę ich już wcale.
Co do legginsów, dobrze wiedzieć, że te z h&m są lipne, bo chciałam je kupić. Póki co chodzę w tych sprzed ciąży i są ok,a jakiś czas temu kupiłam sobie takie 3/4 granatowe w Stradivariusie, i baaardzo je lubię. Materiał mają fajny, nie prześwitują i jak nie znajdę innych to dokupię jeszcze tam. Nie są ciążowe, ale gumka jest delikatna i nic się nie wbija. Bo mam np. spodnie w gumkę z Vero Mody, ale strasznie się odbija i nie noszę ich już wcale.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Emotion w sumie to ja kupuje ubranka tak do 74 ,ale w sh są tak piękne,nie zniszczone rzeczy i większe czasami, że szkoda ich zostawiać i za grosze .Szkoda mi ich nie brać
Dokładnie! Czasami są tak piękne w większych rozmiarach, że grzechem by było zostawiać je "bez opieki" Mam już nawet kilka rzeczy 9-12;-)
Mi tez jak sie cos trafia to kupuje A co tam
Obliczam tylko mniej wiecej rozmiary zeby nie kupic naprzyklad kombinezonu na wakacje
Nie kupuje tez wiele poki co, bo jeszcze troche do pazdziernika czasu jest,
w wakacje [lip-sierp] dopiero zaczne sie tak na powaznie rozgladac
reklama
Mallinowa_Paula
Widziałam dziś w sklepie piękniaste skarpetki dla niemowlaków, ale w składzie miały 80% bawełny i domieszki sztuczności. Jakie skarpetki kupujecie dla swoich Maleństw? Czy są w ogóle w sprzedaży takie 100% bawełny?
Podziel się: