reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Byłam w sobotę w 5 10 15, ale obkupiłam głównie synka bo Małej wcześniej w h&m. Teraz czekam żeby jeszcze raz usłyszeć, że dziewczyna i kupuję dalej :-)

Z synkiem jakoś tylko raz usłyszałam, że chłopak, później się chował i jakoś tak się cieszyłam, że nawet nie myślałam o pomyłce. Teraz radość o córci równie ogromna, ale za dużo chyba nasłuchałam się o pomyłkach. Zresztą w tej ciąży dużo bardziej wszystkim się przejmuję.

reklama
Jakie słodkie ciuszki łaaaaaaaa
Nikola ja znowu pokupowała bym trochę falbanek hehehe,ale mamy jedną księżniczkę w rodzinie i za miesiąc będzie druga więc jest komu brać :-D
A to moje nabytki
Zrobiłam zdjęcia komody bo miałam już wstawić wcześniej,ale jakoś nie chciało mi się.

Uploaded with ImageShack.us
A tutaj kupiłam w sh taki border,nówka sztuka z naklejkami .Będzie idelanie pasował do pokoju chłopców

Butelki Gerber i smoczki fischer Price

aguga super ciuszki! No i komoda fajna. Ja kupiłam taką 3 szufladową, bo musiała mi się pod skos w sypialni zmieścić i już widzę, że trochę mała będzie. No ale na nic więcej miejsca nie starczyło.

Już się nie mogę doczekać pakowania ubranek do komody, szykowania łóżeczka. I tego słodziaka który się urodzi.

Ubranka świetne! Poprawiły mi troszkę humor. Dzięki!

Ja chyba na razie spasuje. Tym bardziej, że popełniłam wielki grzech. Mianowicie mama mi wypominała, że już tyle ciuszków nakupiłam a tymczasem tata pokazał mi w zaufaniu ubranka które ona sama kupiła, schowała i ma mi dać dla malucha. Powiem krótko - cudne!
I wstrzymam się do lipca z dalszymi zakupami. O ile zdołam oczywiście.

Aguga, świetne zakupy :-) a ciuszki cudowne :-) Teraz nie ma różnicy i dla chłopców i dla dziewczynek są takie cuda, że aż ciężko zdecydować się :-)

Pesca, to fajnie, że jeszcze czeka na Ciebie taka niespodzianka :-)

aguga - ja kupuję na allegro :-)

komoda cudna, gdzie kupiłaś? a ubranka wymiatają, zwłaszcza koala i moje ukochane psiaki (tu zgadzam się z MalinowąP ) :-)

reklama
aguga - ja kupuję na allegro :-)

komoda cudna, gdzie kupiłaś? a ubranka wymiatają, zwłaszcza koala i moje ukochane psiaki (tu zgadzam się z MalinowąP ) :-)

Komodę kupiłam w sklepie używanym,trafiło mi się bo jest cała z drewna i zapłaciłam 50zł :-). Gdybym miała gdzie wstawić to kupiłabym jeszcze jedną bo była ,ale trochę inna

Do góry