reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Na mój podgrzewacz zrzucili się koledzy i koleżanki z pracy. Sama to nie wiem czy bym kupiła aczkolwiek jak juz miałam to byłam zadowolona. Czaasem ludzi podpytują co potrzebne dla dzidziusia fajnie jak robią zrzutę, bo z M pracy się nie zgadali i dostaliśmy kilka kocyków...fakt kazdy w innym kolorze;-)

reklama
Sandy - ten wózek to koszmar jakiś, pomijając, że paskudny i dziwaczny, to jeszcze kosz na zakupy jest rzeczywiście dla gwiazd Hollywoodu, którym zakupy robi służba, a tam noszą np. puderniczkę :-(

Ja nie miałam podgrzewacza, ani sterylizatora , ale karmiłam cycem, więc z temperaturą nie było problemu :-), a wracając do wózka, to moim zdaniem wywalenie ponad 4 tys. na wózek to trochę przegięcie, w sumie kto nie ma co robić z kasą... ale na taki koszmar, to chyba zbyt wiele osób się nie skusi

Sandy, znasz kogoś, kto ten wózek kupił?

Wczoraj widziałam w kościele ,-najpierw nie umieli podjazdem wjechać ,a przez koścoł prawie go nieśli ,potem jak bobas zapłakał to przy manewrach ojciec trzymał wózek przytrzymując gondolę ,a mama poprawiała bobasa

Cholerka i ja nie wytrzymałam :zawstydzona/y: musiałam to kupić bo bym zwariowała:-) Może akurat trafiliśmy z mężastym i będzie córeczka a jak nie to M wymyslił że będziemy to ubierać synkowi, robić mu zdjęcia a jak będzie miał 20 lat będziemy się z niego śmiać że miał różowe ciuszki:-) ale z Nas będą rodzice:-) Chciałam poczekać aż poznamy płeć ale już nie dałam rady :)

100_7606.jpg100_7605.jpg

sandy - to widok pewnie był niezły :-)

petaluda - śliczne ubranka, a w jakim rozmiarze rampersik, bo taki "letni" ?

malinowa - wózek odjechany, zwłaszcza spacerówka, ile kosztuje taki design ?

petaluda - to super, bo ja z Majka nakupiłam ubranek nie patrząc na porę roku i potem patrzyłam latem na śliczne ocieplane rampersy, jak się kurzą w szafie :-)

reklama
Sonkaa, ja go gdzieś widziałam po około 3000zł. Wygląda ładnie na żywo, ale mnie przeraża 100% sztucznych materiałów, bałabym się, że dziecku będzie gorąco i będzie się pociło.

Do góry