Na mój podgrzewacz zrzucili się koledzy i koleżanki z pracy. Sama to nie wiem czy bym kupiła aczkolwiek jak juz miałam to byłam zadowolona. Czaasem ludzi podpytują co potrzebne dla dzidziusia fajnie jak robią zrzutę, bo z M pracy się nie zgadali i dostaliśmy kilka kocyków...fakt kazdy w innym kolorze;-)
reklama
Sandy - ten wózek to koszmar jakiś, pomijając, że paskudny i dziwaczny, to jeszcze kosz na zakupy jest rzeczywiście dla gwiazd Hollywoodu, którym zakupy robi służba, a tam noszą np. puderniczkę :-(
Ja nie miałam podgrzewacza, ani sterylizatora , ale karmiłam cycem, więc z temperaturą nie było problemu :-), a wracając do wózka, to moim zdaniem wywalenie ponad 4 tys. na wózek to trochę przegięcie, w sumie kto nie ma co robić z kasą... ale na taki koszmar, to chyba zbyt wiele osób się nie skusi
Sandy, znasz kogoś, kto ten wózek kupił?
Wczoraj widziałam w kościele ,-najpierw nie umieli podjazdem wjechać ,a przez koścoł prawie go nieśli ,potem jak bobas zapłakał to przy manewrach ojciec trzymał wózek przytrzymując gondolę ,a mama poprawiała bobasa
aguga06
Fanka BB :)
Pewnie widok do smiechu warte się nadawałWczoraj widziałam w kościele ,-najpierw nie umieli podjazdem wjechać ,a przez koścoł prawie go nieśli ,potem jak bobas zapłakał to przy manewrach ojciec trzymał wózek przytrzymując gondolę ,a mama poprawiała bobasa
Cholerka i ja nie wytrzymałam musiałam to kupić bo bym zwariowała:-) Może akurat trafiliśmy z mężastym i będzie córeczka a jak nie to M wymyslił że będziemy to ubierać synkowi, robić mu zdjęcia a jak będzie miał 20 lat będziemy się z niego śmiać że miał różowe ciuszki:-) ale z Nas będą rodzice:-) Chciałam poczekać aż poznamy płeć ale już nie dałam rady
Mallinowa_Paula
Znalazłam ten wózek, o którym pisałam wcześnie, że jak z jaja wycięty Wózek Mima Kobi Biały, podstawowy zestaw startowy
Przeraził mnie skład poszczególnych elementów, ogólnie rzecz ujmując 100% poliuretan, 100% poliester.
Przeraził mnie skład poszczególnych elementów, ogólnie rzecz ujmując 100% poliuretan, 100% poliester.
reklama
Mallinowa_Paula
Sonkaa, ja go gdzieś widziałam po około 3000zł. Wygląda ładnie na żywo, ale mnie przeraża 100% sztucznych materiałów, bałabym się, że dziecku będzie gorąco i będzie się pociło.
Podziel się: