Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
biustonosze, koszule, sukienki, legginsy. Zapraszam!
biustonosze, koszule, sukienki, legginsy. Zapraszam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mimi ty pewnie masz tak samo jak ja czyli większość ciuszków po starszaku ? a teraz ewentualnnie dokupić kilka ja mam nadzieje że poznam pleć i będe dokupowała różowe
Patrycja, właśnie tak, po Olusiu mam dosłownie wszystko bo nic nie wydawałam (nawet nie miałam komu), zresztą od początku było jasne, że kiedyś będzie drugie. Dlatego teraz czekam na płeć żeby dokupić jakiś konkretnych rzeczy, no i po ciuchu też liczę na różowe. W domu wszyscy mi mówią, że wyglądam na dziewczynkę (albo też liczą teraz na dziewunię). A ja już sama nie wiem, raz jestem pewna, że to chłopak a raz, że dziewczyna więc oby było zdrowe :-)