reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mam pytanie do dziewczyn które już są mamami :-) Czy takie łóżeczko ma sens?
http://mebledladziecka.com.pl/lozeczka-dla-niemowlat/755-simone-lozeczko-tapczanik-140x70.html
http://mebledladziecka.com.pl/lozeczka-dla-niemowlat/755-simone-lozeczko-tapczanik-140x70.html
takie łóżeczko ma sens, i teraz bym takie kupiła ale nie za takie pieniądze.
na allegro sa za 300zł
2w1 ! Łóżeczko Tapczanik Bocian 140x70 Lolek (2264221142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam drewex z wyjmowanymi 3 szczebelkami i szufladą (ta się akurat przydaje) ale kupowane 6 lat temu i mam więc nie muszę kolejnego ale lepsze jest ze zdejmowanymi bokami wg mnie.
a dla dziecka jestem w stanie wydać dużo pieniędzy na zabawki rozwojowe i książki niż na meble i wózek.
Ale o tym każda z nas musi sama z rodziną zdecydować ile pieniędzy i na co.
na allegro sa za 300zł
2w1 ! Łóżeczko Tapczanik Bocian 140x70 Lolek (2264221142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam drewex z wyjmowanymi 3 szczebelkami i szufladą (ta się akurat przydaje) ale kupowane 6 lat temu i mam więc nie muszę kolejnego ale lepsze jest ze zdejmowanymi bokami wg mnie.
a dla dziecka jestem w stanie wydać dużo pieniędzy na zabawki rozwojowe i książki niż na meble i wózek.
Ale o tym każda z nas musi sama z rodziną zdecydować ile pieniędzy i na co.
mimii
Fanka BB :)
Laktator mam ręczny z Aventu (dostałam przy Olusiu) i jeżeli nie będzie bardzo potrzebny to przy nim zostanę. A liście kapusty działają dosłownie cuda. Ja również miałam pokarmu jak dla 2-3 dzieci, potem to się w miarę unormowało, ale na początku to w nocy musiałam się przebierać bo nawet wkładki laktacyjne nic nie pomagały.
Co do łożeczka my mamy z wyjmowanymi szczebelkami i całym bokiem, który potem właśnie wyjęliśmy i przysuwaliśmy na noc do swojego łóżka. Potem kupiliśmy Olusiowi już normalne łóżko w Ikei: KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - niebieski - IKEA
Mallinowa, Twoje łóżeczko podobne jest do tego naszego więc na pewno ma sens bo potem i tak trzeba kupić drugie i tak. Jedynie to co teraz ma Olek jest już większe niż łóżeczko więc teoretycznie powinno być na dłużej.
Co do łożeczka my mamy z wyjmowanymi szczebelkami i całym bokiem, który potem właśnie wyjęliśmy i przysuwaliśmy na noc do swojego łóżka. Potem kupiliśmy Olusiowi już normalne łóżko w Ikei: KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - niebieski - IKEA
Mallinowa, Twoje łóżeczko podobne jest do tego naszego więc na pewno ma sens bo potem i tak trzeba kupić drugie i tak. Jedynie to co teraz ma Olek jest już większe niż łóżeczko więc teoretycznie powinno być na dłużej.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
no ja pytałam kolezanki i kupie dopiero po porodzie, ponieważ wiem że niektóre znich wydały masę kasy na kupno laktatora, a okazało sie że nie był potrzebny bo dziewczyny w ogóle nie miały pokarmu.Ja właśnie się zastanawiam czy kupować butelki z TT czy z aventu. No i z tego co słyszałam to najlepiej kupić tej samej firmy co laktator. No właśnie i teraz pytanie kiedy ten laktator kupić? Przed porodem, czy po jak mi ewentualnie będzie potrzebny? No i oczywiście też jakiej firmy? czy TT czy Avent? Wiem narazie tylko tyle, że chcę elektroniczny
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kochane Ja swoje chyba też pokażę ;-)Zobacz załącznik 458513Zobacz załącznik 458514
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: