reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Eliana a w jakim kolorze kupiłaś te kombinezony? Bo ja mam do wyboru zielony i czerwony. Bardziej podoba mi się czerwony i zastanawiam się czy dla chłopca też by pasował.
To nie są takie typowe zimowe ciepłe kombinezony tylko lżejsze z ciepłego futerka. Jeden jest w kolorze ecru, a drugi jest w kolorze jasnego ciepłego brązu z ecru :-D. Na pewno będę musiała jeszcze kupić taki typowo zimowy i pewnie też będzie ecru. Nie wiem dlaczego, ale jakoś takie kolory ostatnio mi się podobają. Jeśli miałabym wybierać między zielonym a czerwonym kombinezonem na pewno wybrałabym czerwony :-D. Uwielbiam ten kolor i pasuje zarówno do dziewczynki jak i do chłopca. Ostatnio myślałam też nad kolorem wózka i doszłam do wniosku, że prawdopodobnie będzie czerwony :confused:
Bellka śliczne ubranka kupiłaś dla maleństwa, a najbardziej podoba mi się body z tygryskiem :-D. Kocham Kubusia Puchatka, Tygryska i ich całą bandę :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Bellka śliczności i uniwersalne dla chlopcai dziewczynki.

Ja to kupiłam tą sukienusie co sie chwalilam i na razie stop, czekam na płeć jak będzie chlopiec to mam po Mikolaju a jak dziewuszka to dopiero zaszaleje :-D

bellka - piękne ubranka, ja bardzo lubię takie kolory, mój Michaś ma na razie zapewnione właśnie beże z bielą, błękity i szarości z bielą - takie kolory przeważają :-) i też będę kupować półśpiochy, zwłaszcza zanim zacznie raczkować - bo potem to rajstopki się u mnie lepiej sprawdziły :-)

Dziewczyny, ja kupiłam już taki ecru kombinezon jesienny (welurowy ocieplany) w rozmiarze chyba do 5 kg- taki do wyjścia ze szpitala i na chwilę potem, a oprócz tego cieplutki zimowy - błękitny i biały (na chrzest) w rozmiarze do 3 m-cy, ale na szczęście rozmiar 68 mam od szwagierki - piekny granatowy z Wójcika, więc jest ok. Jak wygrzebię torbę z zakupami (mam pochowane ciuszki w ramach porządku na święta, bo nie mam jeszcze komody dla Michasia), to zrobię fotki, w każdym razie te malutkie rzeczy rozczulają mnie niesamowicie, już zapomniałam, jaka Maja była maleńka ...

Eliana pokazuj focie kombinezonów
Belka jakie cudne ubranka
Sonka ja też kupiłam z 6par tych półśpiochów ,fajne są bo tylko wciąga się body i gotowe. Ja tez zapomniałam jaki Antek był malutki

Oj ja też zapomnialam jak Mikolaj byl malutki i jak przed świętami znioslam ze strychu karton ubranek mlodego jak był malusi to bylam w szoku że mialam takie maleństwo:-D

Marteczka olewam już od dawna :tak: Ja jej powiedziałam, że do końca wakacji mam zamiar mieć wszystko gotowe na pojawienie się Dzidziusia, to aż dosłownie purpurowa się zrobiła :-D
Eliana śliczne!

reklama
Bellka no dokładnie ja też wolałam mieć wszystko bo fajnie,że później będzie czas i ochota na latanie za tym po sklepach;-)
a część rzeczy dokupywałam później przez Allegro
Eliana słodziutkie ubranka:-)

Do góry