reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Eliana ja też sobie ciąglę obiecuję ,że dopuki nie poznam płci to nie będę nic kupowała.Dziś zaszłam do ciuchci i kupiłam kombinezonik i śpioszki za całe 2,40 :-D
Mam nadzieję, że wytrzymam :sorry2: A tak w ogóle to powinnam mieć jakąś blokadę na Allegro....

Ja póki co Maluchowi kupiłam tylko skarpeteczki w h&m i identyczne dla Olusia, a tak trzymam się twardo. Ale z Olusiem za to szalałam od samego początku. Teraz czekam tylko na płeć.

eliana, mimii, jutrzenka - ja podziwiam Waszą silną wolę, bo ja nie potrafię się oprzeć zakupom

aguga - śliczny komplecik, też kupiłam podobny z welurowymi półśpiochami i też powinnam mieć blokadę na allegro

reklama
Do góry