reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Chyba zbankrutuję gdy dowiem się jaka jest płeć. Tyle ślicznych rzeczy chcę kupić mojemu maleństwu.
Eliana - ja też jestem ciekawa, szczególnie tych kombinezonów. Mam już upatrzony jeden ale czekam na następną wizytę z usg. Liczę że maleństwo pokaże jakiej jest płci.

reklama
Eliana​ no to czekamy na fotki.A rozmiar kombinezonu to jaki brałaś?Ja mam jeden na jesień roz 56,a na zimę to wezmę już na 62-68
Wstyd się przyznać, ale mam dwa w tym samym rozmiarze 68, ale tylko dlatego, że oba strasznie mi się podobały no i nie mogłam się zdecydować i wybrać jednego... :eek:

Chyba zbankrutuję gdy dowiem się jaka jest płeć. Tyle ślicznych rzeczy chcę kupić mojemu maleństwu.
Eliana - ja też jestem ciekawa, szczególnie tych kombinezonów. Mam już upatrzony jeden ale czekam na następną wizytę z usg. Liczę że maleństwo pokaże jakiej jest płci.
Mnie też powstrzymuje płeć a póki co kupuję w takim kolorku, który będzie pasować dla chłopca i dziewczynki ;-)

Eliana a w jakim kolorze kupiłaś te kombinezony? Bo ja mam do wyboru zielony i czerwony. Bardziej podoba mi się czerwony i zastanawiam się czy dla chłopca też by pasował.

Mamba A możesz. I dziękuję za podpowiedź. :-) Mam straszną ochotę już kupić ten kombinezon. Ale ćwiczę swoją cierpliwość. :-D

Ja też czekam na tą płeć z zakupami.Chociaż byłam dzisiaj na ciuszkach to nic nie kupiłam dla maleństwa bo co mi w rękę małego fajnego wpadło to było typowo dziewczęce.Więc kupiłam Zuzi kurtkę jeansową i sobie spodnie jeansowe licząc na to,że później też będą na mnie dobre:-D
Aguga ten seledynowy wózek to Coneco V3,niedrogi a fajny wózek i stosunkowo lekki

Ja też jeszcze nic nie kupiłam bo czekam na płeć, a jak nie mogę się powstrzymać to kupuję Olusiowi :-) I tak dzisiaj kupiłam mu spodenki takie już wiosenno-letnie w h&mie :-)

reklama
Do góry