reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Piękny jest ten tako warrior, jeździłam nim po sklepie i czytałam opinie na forach, są dobre :) Sprzedawca również go zachwalał, zaraz po bebe - beni.

Teraz jest tyle przeróżnych wózków, że zdecydować się na jeden konkretny to nie lada wyczyn. Ale to jest plus, że ciąża trwa 9 m-cy i mamy czas do namysłu :-)

ja miałam Tako z Majką i jako wielka gondola i super amortyzatory na pompowanych kołach sprawdził się super, tylko spacerówka była kijowa, bo nie miała skrętnych kół, ale ten widzę ma :-)

marand też czytałam na temat tych wózków, bo narazie jest on u nas numerem 1, tylko fotlik do tego z Maxi-cosi.A część tych opinii jest to modeli starszych, a wiadomo że co roku są to nowe modele. Więc opinii najlepiej szukać z modeli jak najnowszych. Nam narazie bolder odpowiada pod każdym względem. W sobotę byliśmy na targach firmy Tako i mężowi spodobał się model captiva, no ale ja jakoś nie jestem przekonana. No i myślimy jeszcze o Jedo fyn 4ds.
No i uważam że jednak taką rzecz jak wózek to zakupić najlepiej w sklepie, bądź bezpośrednio u producenta, bo później przynajmniej wiesz do kogo, co i jak z reklamacją.

reklama
Ja się uparłam na głęboki Marity, na razie nic innego mnie nie kusi. Na spacerowy mam jeszcze więcej czasu do namysłu więc coś gdzieś wypatrzę :-) Ładne te 3w1, ale mi zawsze coś w którejś części nie do końca pasuje. Wybredna jestem z natury, a teraz jeszcze bardziej..:crazy:

Do góry