reklama
ten też mi się podobaDziewczyny co myślicie tym wózku LEVIROO DUE EXKLUSIV FOTELIK SPIWOREK PARASOL XXXL (2254075691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. spodobał mi się, ale jeszcze nie widziałam go na żywo
no i ten co syneczki pokazała tak samo
wiec mętlik totalny:-)
Marteczka23
Fan(ka)
Nikola,Emotion,Polcia,Malinowa fajne te wózeczki!Właśnie takie 3w1 mi się podobają.No może na Maritę bym się akurat nie zdecydowała,niby go chwalą ale design,ten metalowy koszyk i paski przypominają mi mój własny wózek z przed lat,którym później woziłam lalki i koty u babci
My mamy dostać od szwagra taki wózek TAKO WARRIOR - MEGA PAKA z GRATISAMI (2261104030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My mamy dostać od szwagra taki wózek TAKO WARRIOR - MEGA PAKA z GRATISAMI (2261104030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Piękny jest ten tako warrior, jeździłam nim po sklepie i czytałam opinie na forach, są dobre Sprzedawca również go zachwalał, zaraz po bebe - beni.
Bellka
marand też czytałam na temat tych wózków, bo narazie jest on u nas numerem 1, tylko fotlik do tego z Maxi-cosi.A część tych opinii jest to modeli starszych, a wiadomo że co roku są to nowe modele. Więc opinii najlepiej szukać z modeli jak najnowszych. Nam narazie bolder odpowiada pod każdym względem. W sobotę byliśmy na targach firmy Tako i mężowi spodobał się model captiva, no ale ja jakoś nie jestem przekonana. No i myślimy jeszcze o Jedo fyn 4ds.
No i uważam że jednak taką rzecz jak wózek to zakupić najlepiej w sklepie, bądź bezpośrednio u producenta, bo później przynajmniej wiesz do kogo, co i jak z reklamacją.
No i uważam że jednak taką rzecz jak wózek to zakupić najlepiej w sklepie, bądź bezpośrednio u producenta, bo później przynajmniej wiesz do kogo, co i jak z reklamacją.
Bellka
No właśnie spacerówka tak samo mi się nie podoba. Więc zostajemy narazie przy Bolderze.o Jedo fyn 4ds też myślałam ale jakoś niekoniecznie spacerówka mnie zachwyca
reklama
Mallinowa_Paula
Ja się uparłam na głęboki Marity, na razie nic innego mnie nie kusi. Na spacerowy mam jeszcze więcej czasu do namysłu więc coś gdzieś wypatrzę :-) Ładne te 3w1, ale mi zawsze coś w którejś części nie do końca pasuje. Wybredna jestem z natury, a teraz jeszcze bardziej..
Podziel się: