oglądałam na żywo ten wózek SOLARIS BEBETTO WÓZEK + FOTELIK 3w1 PARASOLKA FOLI (2268421657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mi się spodobał opinie też ma dobre jest lekki dużą ma gondole ale spacerówka mi się jakaś dziwna wydaje taka mała
reklama
Marzy mi się wózio w podobnym kształcie. Zastanawiają mnie tylko te koła ale skoro piszesz, że ma dobre opinie to pewnie jest ok.
Mnie zastanawiają te dwa typy:
DAREX LANCER!! WÓZEK + FOTELIK!! GRATISY !! NOWOŚĆ (2276648161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opinie sie nie doszukałam. Cena zastanawiająca...
Polski wózek CORAL Krasnal +FOTELIK +kurier GRATIS (2262735714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polski procucent;-) Opinii zanazłam tylko kilka i chyba tylko 1 była negatywna ze wzglądu na wagę wózka.
W pierwszym typie bardziej mi się spacerówka podoba. Miał ktoś z takimi do czynienia??
Mnie zastanawiają te dwa typy:
DAREX LANCER!! WÓZEK + FOTELIK!! GRATISY !! NOWOŚĆ (2276648161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opinie sie nie doszukałam. Cena zastanawiająca...
Polski wózek CORAL Krasnal +FOTELIK +kurier GRATIS (2262735714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polski procucent;-) Opinii zanazłam tylko kilka i chyba tylko 1 była negatywna ze wzglądu na wagę wózka.
W pierwszym typie bardziej mi się spacerówka podoba. Miał ktoś z takimi do czynienia??
Majka spała w drewnianym, a ochraniacz miałam dookoła łóżeczka i bardzo chwaliłam to rozwiązanie, bo nie tylko, że nóżki nie wpadały, to wędrująca Majka nie waliła głową w szczeble, a i pokoik można było wietrzyć z myślą, że jej nie zawieje, a turystyczne łóżeczko bardzo się sprawdziło ... jako turystyczne właśnie i dzięki Bogu, że go nie zdarła, bo musielibyśmy kupić drugie :-)
Nieska
Początkująca w BB
Dziewczyny co myślicie tym wózku LEVIROO DUE EXKLUSIV FOTELIK SPIWOREK PARASOL XXXL (2254075691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. spodobał mi się, ale jeszcze nie widziałam go na żywo
kaka ten pierwszy jest niemal identyczny z naszym EmJot jestem w szoku że wózki mogą wyglądać tak samo a pochodzić z innych firm. Nasz to też polski produkt zresztą sama zobacz
Wózek BLACK&WHITE *3w1* firmy Emjot (2252561119) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek BLACK&WHITE *3w1* firmy Emjot (2252561119) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Nie znalazłam żadnych minusów. Lekki, zwinny, ani twardy ani za miękki, pojemna gondola z podnoszonym zagłówkiem, wygodna spacerówka z kilkustopniową regulacją, możliwość jazdy w obu kierunkach, osobne nakrycie na nóżki zarówno dla gondoli jak i dla spacerówki, co ważne a nie każdy wózek to ma - gondola ma swój daszek i spacerówka też ma swój, pojemny kosz i spora torba.
Podziel się: