jeśli chodzi o łóżeczka turystyczne to dla mnie jak sam nazwa wskazuje śą turystyczne a nie do codziennego użytku po za tym moja wiki spała w łóżeczku do 2,5 roku i ważyła więcej niż łóżeczko turystyczne i bez problemy przy jej eksperymentach wychodzeniowych skakaniu i innych takich łóżeczko turystyczne by nie wytrzymało i się na nią albo przewróciło albo ona z nim by się wywaliła!!!!!!!wiec ja mówię stanowcze NIE dla używania codziennego tego typu łóżeczek.... po za ty według specjalistów te łóżeczka nie są zdrowe dla kręgosłupa dzidziusia nawet te najdroższe!!!!!!
a jeśli chodzi o wózki to ja mam totalny mętlik w głowie zupełnie nie wiem już jaki bym chciała:-(
Ja bym tak nie ogólniała. Łóżeczko łóżeczku nierówne. Jak włożysz do niego normalny materac to jak to może szkodzić na kręgosłup. Nasze było naprawdę stabilne. Fakt, że używałam je przez pół roku - od 6tego miesiąca do roku, po roku spała w normalnym łóżku. Prawda że nie wiem jak by się zachowało w przypadku starszego dziecka. Chociaż raz młoda siedzała w nim ze starsza kuzynką i nic...moze gdyby szalały.
Kiedyś bardzo nie podobały mi się te łóżeczka, a teraz uważam takie za praktyczniejsze. Rzecz gustu i potrzeb;-)
mi jeszcze ten się spodobał cena jest całkiem ok (o 1000 mniej niż MURA) ale bardzo dużo złych opinii przeczytałam, że problem z kołami i stelaż pęka więc chyba muszę o tym zapomnieć
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BOLDER SD New Ecoline (10w1) kolekcja 2012 - wózek głęboko-spacerowy + fotelik BOBBIWAY + torba pielęgnacyjna i śpiwór GRATIS
Kuzynka mojego M miała takowy i faktycznie stelaż poszedł. Sprzedawca z allegro się zmył i nie miałą gdzie reklamować. Ostatnio jej podpowiedziałam, ze moze trzeba do producenta bezpośednio uderzyć...