reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

obraczki fajne nam jednak odradzono mieszane zloto bo tez chcilismy i podobno jest mniej trwale ale jak to w praktyce wyglada to nie wiem;-):-) ja mialam swoje zloto do przetopienia i mamy gladkie obt=raczki tylko ja na swojej mam 3 diamnciki i w srodku grawer z imieniem i data slubu:tak:

kaka a czemu mialo by nie byc wolno kremow do twarzy stosowac??:confused: ja nadal uzywam i nie zamierzam przestac za to zmienilam krem na rozstepy bo przez brzuszek dzidzki smarowac nie bede swinstwem ktore zaburza gospodarke hormonalna-nawet jesli to min ilosci sa:tak::baffled:

reklama
kurde z tym kremami to chyba nie ma co przesadzac. poprzednią ciaze wogole mi do glowy nie przyszlo ze cos moze szkodzic. Chyba nie powinnysmy popadac w paranoje. Bo to i zel do mycia, mleczko, tonik wszystko trzeba by odstawic ???

a co do obraczek to te drugie jak dla mnie ladniejsze

jutrzenka ja sie smaruje teraz zwyklym garniera ;-) a na liste tych skladnikow trafilam przypadkiem i z czystej ciekawosci sprawdzilam mam chyba ze 4 balasamy w domu i zaden takich skladnikow nie ma tylko ten dla ciezarnych na rozstepy:confused: a ze ja wogole mam problemy z hormonami to po co sobie dokladac i jakos tak dziwnie to wygladalo ze akurat w tym jednym kremie sa a w innych nie:dry:wiec sama dla siebie i teraz dla dzidziorka wole sie smarowac czyms innym a tak to ja nigdy panikara nie bylam w zadnej kwesti tego typu:tak: farbuje wlosy maluje pazurki staram sie mniej wdychac tych oparow bo mnie muli od silnych zapachow ale tak to jakos specjalnie nie unikam ;-)

o ten: 45913.jpg

Właśnie zastanawiałam się nad kremem dla kobiet w ciąży. Hmm dobrze wiedzieć który z miejsca odpada.

Jeśli chodzi o obrączki to my wybraliśmy zwykłe złote. Najważniejsze co symbolizują. :-)

syneczki ale niekoniecznie przez krem stalo sie tak jak sie stalo...ja cala ciaze z amelkowna sie tym badziewiem smarowalam i teraz jak sie doszukalam tych skladnikow to nie zamierzam go uzywac:tak:wole balsam z nivea taki najzyklejszy nawilzajacy albo ten garniera ktory uzywam:-)

Syneczki, Azorek ja tez uzywałam tego balsamu w pierwszej ciazy i synek tez zdrowy sie urodził.Wiec nie ma chyba co przesadzac i panikować.

A ja sie tak zastanawiam czy mozna iść na jakies oczyszczanie twarzy czy mikrodermabrazje bo cere mam tragiczną?

reklama
Lori81 można iść na oczyszczanie i na mikro też ja mam siostre kosmetyczkę i dlatego wiem, najlepiej jak masz zufaną kosmetyczkę która wie czego może używać na kobiecie w ciązy. Ja jak jutro po wizycie będzie ok to w środę idę do siostry na mikro i inne zabiegi upiększające:-)

Do góry