reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Ullana, daj swoje zdjęcie w tych szarych spodniach. Ciekawa jestem jak się prezentują bo również nad nimi się zastanawiałam.
Ardhara, szara bluzeczka rewelacja, bardzo elegancka,jak przyjdzie daj również fotkę.
ja czekam na moje spodnie rybaczki, te z kokardą, i bluzeczki, kiedy przyjdą wstawię fotki jak się prezentują

kurcze, ja leclerca nie mam w pobliżu.. buuu
ale za to listonosz właśnie przyniósł spodenki:
DSC_0004.jpg DSC_0007.jpg DSC_0006.jpg

te czerwone będą farbowały bo mają smugi na białym pasie, ale cóż wymagać za te pieniądze. Są bardzo rozciągliwe i mięciutkie, nawet na mocne upały będą ok.

te czerwone będą farbowały bo mają smugi na białym pasie, ale cóż wymagać za te pieniądze. Są bardzo rozciągliwe i mięciutkie, nawet na mocne upały będą ok.
uzywalam tych chusteczek co sandy poleca ale na pierwsze pranie proponuje namoczyc na noc w misce z zimna woda i dodac lyzke octu:tak: mialam dla mezastego taka bluzke z bialymi rekawami a przod i tyl byly pomaranczowe....cholernie puszczalo farbe ale po namoczeniu juz mniej i na rekawy ten pomaranczowy nie zachodzil a i pozniej bedzie mniej szorowania nog jak sie kolor przestanie spierac;-)

reklama
Do góry