reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

teraz chcę kupić spodnie te z kokardką
SPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. M (2172744772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko zastanawiam się czy szare czy czarne.. raczej szare bo to lato idzie...

jeszcze te rybaczki sobie upatrzyłam..chyba kupię czarne i czerwone..:)
ROSNĄCE Z MAMĄ RYBACZKI SPODNIE CIĄŻOWE M/L W01 (2181690323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i balerinek do tego wszystkiego będę potrzebowała oczywiście :-D i jakieś ładne sandałki wyjściowe

reklama
mina ja wlasnie te rybaczki tez bede zamawiac:-) u mnie nie ma takiego lata jak w pl wiec sukienki odpadaja tutaj bedzie max 26 stopni malo slonca wiecej chmurek wiec kiecki mi niepotrzebne. wiekszosc lata smigam w spodniach bo chlodno raczej jest:tak:

Azorek ja ten krem na rozstępy tez uzywam teraz i w poprzedniej ciąży i nic sie nie działo wiec moze to steżenie jest tam znikome.Co do pogoday to podobnie jak u Ciebie tak i w Irl lata się nie spodziewam, w zeszlym roku moze z 10 dni było letnich a tak nawet jak było słoneczko to bardzo zimny wiatr.

azorek - raz całą rodzinką wybrałam sie na wakacje do siostry i przez cały pobyt (miesiąc) ani razu nie miałam na sobie krótkich spodenek :dry:

Mina fajowe te rybaczki są .Zamówię sobie później czarne i popielate chyba.Na razie daleko mi do ciążowych ubrań bo schudłam,ale za miesiąc może już brzuszek urośnie

Mina29 - widzę że szalejesz z zakupami;-)
oj szaleję.. nie ma nic lepszego na nerwa jak zakupy :)
lato ma być podobno w Polsce suche i gorące, a jakąś sukieneczkę jeszcze sobie sprawię.. może za miesiąc.

właśnie kupiłam rybaczki : czarne i czerwone

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry