reklama
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
ullana
Mamy październikowe 2007
Ardhara - oj, ta szara bluzeczka genialna....a spodnie nabyłam takie same, przyszły wczoraj i leżą idealnie, tylko jeszcze pas jest za luźny, bo nie ma na co go naciągnąć ;-)
a wysypało mnie konkretnie jeszcze na twarzy, to lajcik, ale dekolt mam jak kasza manna
nigdy w życiu nie miałam nic na dekolcie
na razie potraktowałam to sudocremem więc jestem jak w mące może pomoże, bo na mikro itp nie mogę pójść :-(
a te wysypki, to podobno na dziewczynkę? ;-) a ma byc u mnie chłopak...
a wysypało mnie konkretnie jeszcze na twarzy, to lajcik, ale dekolt mam jak kasza manna
nigdy w życiu nie miałam nic na dekolcie
na razie potraktowałam to sudocremem więc jestem jak w mące może pomoże, bo na mikro itp nie mogę pójść :-(
a te wysypki, to podobno na dziewczynkę? ;-) a ma byc u mnie chłopak...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ardhara bardzo fajne ciuszki. Nad tą drugą bluzką też się zastanawiałam
azorek84
mama Amelii 2009
ardhara bluzeczke bardzo podobna ostatnio nabylam u nas w szmateksie:-) wyglada na nowke malo uzywana wiec sie ciesze z niej choc luzna jeszcze czyli mam sporo miejsca by w niej rosnac a spodnie mialam identyczne jak z amelkowna bylam w ciazy super mi sie je nosilo i w sumie to byly najwygodniejsze ze wszystkich ajkie maialm dojechalam je na tyle ze po ciazy poszly do kosza hehe
ta szaro-biala baaaardzo mi sie podoba baaaaaaaaardzo
ta szaro-biala baaaardzo mi sie podoba baaaaaaaaardzo
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja poczekam na jutrzejszą wizytę, albo na badania prenatalne i jak wszystko bedzie dobrze to wtedy cos zamówię, może juz będą bardziej wiosenne kolekcje
mimii
Fanka BB :)
Ardhara, bardzo fajnie ciuszki :-) Ja na razie też nic nie kupuję bo spokojnie mieszczę się jeszcze w swoje a potem to zobaczę. Rozglądam się tylko za jakąś wiosenną kurtką albo płaszczem. Tylko nie wiem jaki rozmiar, czy normalny jak nosze czy większą, ale jak ostatnio mierzyłam "M" to dosłownie w nich pływałam. Więc póki nie jest jeszcze aż tak ciepło to wstrzymam się, a za miesiąc to już na pewno brzuszek będzie to i kurtki będą lepiej wyglądały.
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
ja właśnie poprzednio też biegałam w tych spodniach tylko białych ale odstąpiłam znajomej więc nabyłam teraz nowe
anja - tu link do spodni
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS L *wysyłka gratis* PRZECENA (2188620266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
anja - tu link do spodni
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS L *wysyłka gratis* PRZECENA (2188620266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Podziel się: