reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Dzieki Patrycja bo tak mnie pryszczami wysypało i ogólnie kondycja cery tragiczna ze juz nie wiem co robic.Mam nadzieje ze to córeczka podbiera mamusi urodę:blink:

reklama
nowy zakup

bialy.jpg

35c649c9a7d25646.jpg

szary bialy.jpg

Ardhara - oj, ta szara bluzeczka genialna....a spodnie nabyłam takie same, przyszły wczoraj i leżą idealnie, tylko jeszcze pas jest za luźny, bo nie ma na co go naciągnąć ;-)

a wysypało mnie konkretnie :angry: jeszcze na twarzy, to lajcik, ale dekolt mam jak kasza manna :szok:
nigdy w życiu nie miałam nic na dekolcie
na razie potraktowałam to sudocremem więc jestem jak w mące :-D może pomoże, bo na mikro itp nie mogę pójść :-(
a te wysypki, to podobno na dziewczynkę? ;-) a ma byc u mnie chłopak...

ardhara bluzeczke bardzo podobna ostatnio nabylam u nas w szmateksie:-) wyglada na nowke malo uzywana wiec sie ciesze z niej choc luzna jeszcze czyli mam sporo miejsca by w niej rosnac:tak::-D a spodnie mialam identyczne jak z amelkowna bylam w ciazy super mi sie je nosilo i w sumie to byly najwygodniejsze ze wszystkich ajkie maialm:rofl2: dojechalam je na tyle ze po ciazy poszly do kosza hehe
ta szaro-biala baaaardzo mi sie podoba baaaaaaaaardzo:tak:

ja poczekam na jutrzejszą wizytę, albo na badania prenatalne i jak wszystko bedzie dobrze to wtedy cos zamówię, może juz będą bardziej wiosenne kolekcje :tak:

ale super te ciuszki. już się nie mogę doczekać żeby sobie takie sprawić :) ale póki co brzuszek jakoś się nie chce zaokrąglić, więc lepiej poczekam.
Ardhara, a masz gdzieś może pod ręką jakiegoś linka do tych spodni?

Ardhara, bardzo fajnie ciuszki :-) Ja na razie też nic nie kupuję bo spokojnie mieszczę się jeszcze w swoje a potem to zobaczę. Rozglądam się tylko za jakąś wiosenną kurtką albo płaszczem. Tylko nie wiem jaki rozmiar, czy normalny jak nosze czy większą, ale jak ostatnio mierzyłam "M" to dosłownie w nich pływałam. Więc póki nie jest jeszcze aż tak ciepło to wstrzymam się, a za miesiąc to już na pewno brzuszek będzie to i kurtki będą lepiej wyglądały.

reklama
Do góry