reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

no właśnie nie...on ma szerokości 74 cm i wejdzie mi do windy jako jedyny z wózków jeden obok drugiego

reklama
Lorerain b.fajny wózek,wydaje się praktyczny
Ullana Mina super te ciuszki,z poprzednich typowo ciążowych pozostały mi tylko jeansy,tunika i biała eleg.blueczka firmy 9fashion za które wtedy zapłaciłam kupę kasy,ale nie musiałam mieć dużo ciuchów bo jak mi wyskoczyły brzuch to była już zima i siedziałam w domu,no tym razem będzie odwrotnie przed nami cała wiosna i lato więc muszę się w coś zaopatrzeć

a mi się nie podobają takie udziwnione - ja tam wolę zwykłe, staroświeckie gładkie z żółtego złota :D Przynajmniej nic mi nie odpada ani się nie ściera hi hi ;)

reklama
Mi się te drugie tez bardziej podobają. A co dotych pierwszych to mam podobne tylko bez graweru. Taka dwukolorowa. Osobiście wolałam zwykłąaledałam się namówić mojemu M. TYle ze na dzien dzisiejszy on swojej nie nosi;-)

edit
Tyle mówicie o farbach do włosów a ja się zastanawiam czy można dalej używać kremów do twarzy takich na dzien i na noc?

Ostatnia edycja:
Do góry