reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

no właśnie nie...on ma szerokości 74 cm i wejdzie mi do windy jako jedyny z wózków jeden obok drugiego

reklama
Lorerain b.fajny wózek,wydaje się praktyczny
Ullana Mina super te ciuszki,z poprzednich typowo ciążowych pozostały mi tylko jeansy,tunika i biała eleg.blueczka firmy 9fashion za które wtedy zapłaciłam kupę kasy,ale nie musiałam mieć dużo ciuchów bo jak mi wyskoczyły brzuch to była już zima i siedziałam w domu,no tym razem będzie odwrotnie przed nami cała wiosna i lato więc muszę się w coś zaopatrzeć

a mi się nie podobają takie udziwnione - ja tam wolę zwykłe, staroświeckie gładkie z żółtego złota :D Przynajmniej nic mi nie odpada ani się nie ściera hi hi ;)

reklama
Mi się te drugie tez bardziej podobają. A co dotych pierwszych to mam podobne tylko bez graweru. Taka dwukolorowa. Osobiście wolałam zwykłąaledałam się namówić mojemu M. TYle ze na dzien dzisiejszy on swojej nie nosi;-)

edit
Tyle mówicie o farbach do włosów a ja się zastanawiam czy można dalej używać kremów do twarzy takich na dzien i na noc?

Ostatnia edycja:
Do góry