reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

no ja wzięłam 40 bo się bałam kupić za małe no i te wyszły za duże jak na razie ale to taki fason że nawet jak mi tylko brzuch urośnie to będą dobrze leżeć, także na lato myślę że już będą oki, normalnie noszę 38 czasem 36 (ale to raczej spódnice niż spodnie), więc drugie bym kupiła 38 bardziej na teraz

reklama
Ardhara a od kiedy można słuchać przez stetoskop serduszko dziecka? Ciężko się go szuka?Skusiłabym się na jego kupno :tak:

pamiętam że w 1 ciąży ok 15 tyg chyba używaliśmy - tylko mieliśmy taki zwykły ale za każdym razem się udawało w przeciwieństwie do tego aparaciku :) więc mając porównanie wybieram to

dziewczynki, ale piękne ubranka znajdujecie. Ja już coś na ciepłe dni muszę kupić. Teraz chodzę w dżinsach z czasów kiedy byłam 7kg większa. A brzuchola nie chcę cisnąć.

dziewczyny nie wiem czy to bedzie dobry watek zeby to wleic ale znalazlam liste skladnikow ktore sa w kosmetykach codziennego uzytku ktore zaklocaja GOSPODARKE HORMONALNA naszych organizmow:no:i co najgorsze 2 z 17 znalazlam w moim kremie bulmersa ktorym sie smaruje na rozstepy!!!:wściekła/y::szok: zamieszczam wiec liste dla wszystkich do wgladu bo to jakies nieporozumienie jest wydawalo sie ze to co dla ciezarnych szkodzic nie powinno w zaden sposob a tu takie cos!!
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - _17 składników kosmetyków  które zaburzają gospodarkę hormonalną

reklama
Do góry