reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
marand super ciuszki kupiłas i jak tanio. Świetne jest to tankini. Też muszę sobie jakieś kupić.
Wy tak zamawiacie wszystko przez to allegro, a ja jakoś tak się boję. Nigdy ciuchów nie zamawiałam, jednak wole zawsze wszystko przymierzyć.

ja też tak mam że wolę przymierzyć ale przy takich cenach stwierdziłam że można zaryzykować, tankini jest świetne i już bym na plażę poszła, wczoraj jak zmierzyłam to byłam zachwycona, mąż się śmiał że takie beznadziejne a jak włożyłam to nie mógł się napatrzeć, a za te tankini aż 1,25 zł zapłaciłam

Marand, bardzo fajne :-) też będę musiała o czymś takim pomyśleć bo przyda się na wakacje :-) Nie tylko nad morze, ale i w ogródku przy basenie :-)

marand jak gatunkowo wygladają te spodnie? tez sie na nie sadze tylko sie zastanawiam czy nie bedą jak szmata do podłogi.

marand jak gatunkowo wygladają te spodnie? tez sie na nie sadze tylko sie zastanawiam czy nie bedą jak szmata do podłogi.

jak dla mnie super, są w miarę cienkie bo to len z bawełną tak pół na pół mniej więcej , ale dość masywne, nie wyglądają jak szmata, ja często chodzę w takich spodniach (oczywiście nie ciążówkach) bo lubię na lato i muszę przyznać że są lepsze od tych co mam z H&M

i jeszcze maja fajny bajer bo od środka wszyta gumka z guziczkiem i można regulować wielkość żeby na biodrach się lepiej trzymały

szukam jeszcze takich czarnych bo tak mi się spodobały tylko może rozmiar mniejszy żeby tyły na teraz, bo te mają jeszcze luzu

reklama
jak dla mnie super, są w miarę cienkie bo to len z bawełną tak pół na pół mniej więcej , ale dość masywne, nie wyglądają jak szmata, ja często chodzę w takich spodniach (oczywiście nie ciążówkach) bo lubię na lato i muszę przyznać że są lepsze od tych co mam z H&M

i jeszcze maja fajny bajer bo od środka wszyta gumka z guziczkiem i można regulować wielkość żeby na biodrach się lepiej trzymały

szukam jeszcze takich czarnych bo tak mi się spodobały tylko może rozmiar mniejszy żeby tyły na teraz, bo te mają jeszcze luzu

A wziełaś taki rozmiar jaki nosisz normalnie czy wiekszy? To ja tez takie chce :) i to na juz :) szkoda tylko że nie mam co do gumy wsadzić bo brzuchol mi nie rosnie jakoś specjalnie ale stare spodnie juz mnie gniotą wiec takie bedą odpowiednie :)

Do góry