reklama
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
marand gdzie tak tanio kupiłas???? :-)
nówki?
nówki?
-Lorelain-
Fanka BB :)
marand - super ciuszki! ... a podzielisz sie linkiem do spodni bo wyglądają fajnie, ja nie lubie rurek a te są fajnie rozszerzane na dole.
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
o nawet kojarzę sprzedawcę
ma rzeczy od 1 zł na licytację i można na prawdę tanio kupić ( tylko wysyła nie jest już taka tania jak się 1 rzecz bierze
)
marand
pełna szczęścia
rzeczy nówki, oczywiści na allegro kupione i tak jak Ardhara pisze prawie wszystkie rzeczy od 1 zł więc kwestia jak się uda wylicytować, mi poszło nieźle i nawet z przesyłką wyszło tanio
Lorelain link do sprzedawcy
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Lorelain link do sprzedawcy
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
marand
pełna szczęścia
VB577* B.P.C ŚWIETNE SPODNIE CIĄŻOWE 32/34 (2175938704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
te są jeszcze fajne tylko jak dla mnie za małe
te są jeszcze fajne tylko jak dla mnie za małe

Ja nie wiedząc o ciąży kupiłam wcześniej takie tankini ,będzie jak znalazł
WYPRZEDAŻ-TANKINI bluzeczka plażowa duży rozm.44 (2085083925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WYPRZEDAŻ-TANKINI bluzeczka plażowa duży rozm.44 (2085083925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
aguga06
Piękne ubrania pokazujecie ,szkoda,że nie większość za dużych .Ja startuje z rozmiarem spodni 38 i do 42rozm powinnam zakończyć,z bluzkami to rozm 34 większość mam tunik więc powinny styknąć.
Mina mogłaś lecieć za tą babką ,uśmiałam się.
Lorelain jak oglądam wózki bliźniacze to faktycznie problem ,każdemu coś brakuje.
Mina mogłaś lecieć za tą babką ,uśmiałam się.
Lorelain jak oglądam wózki bliźniacze to faktycznie problem ,każdemu coś brakuje.
Bellka
marand super ciuszki kupiłas i jak tanio. Świetne jest to tankini. Też muszę sobie jakieś kupić.
Wy tak zamawiacie wszystko przez to allegro, a ja jakoś tak się boję. Nigdy ciuchów nie zamawiałam, jednak wole zawsze wszystko przymierzyć.
Wy tak zamawiacie wszystko przez to allegro, a ja jakoś tak się boję. Nigdy ciuchów nie zamawiałam, jednak wole zawsze wszystko przymierzyć.
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja wczoraj kupiłam spodnie na allegro od sprzedawcy z Nickiem Belka:-)
Podziel się: