reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Panziorka, mam to samo, w necie nie kupuję za często ale już jak czegoś szukam to dłuuugo i sprawdzam wszystkie oferty. Gorzej, że w realu też tak mam. Jak miesiąc przed porodem szukałam kiecki na chrzciny synka mojej siostry to w reserved przymierzyłam nie kłamiąc z 15 kiecek, potem obiegłam galerię oczywiście przymierzając coś w kilku sklepach i wróciłam znów do reserved, i znów przymiarki,w ogóle zapomniałam, że mam brzuch, zgrzałam się, napociłam a i tak nic nie wzięłam, bo nie byłam pewna cz to jest właśnie TO. Uciążliwe to bardzo, dlatego staram się na zakupy odzieżowe chodzić sama i z rezerwą czasową (po porodzie to niestety niemożliwe).

reklama
panziorka, tak, poważnie piszę o 5.10.15. jedyne co mamy z tego sklepu fajnego to polarki. milusie i gatunkowo dobre. reszta to szmatki.

Ja tak samo przeglądałam chyba wszystkie aukcje na allegro zanim coś kupiłam! Wyleczyłam się już troszkę z zakupów przez neta-niektórzy mają chore stawki za wysyłkę poza tym wolę coś zobaczyć i dotknąć zanim kupię.
Co co 5.10.15 to nie mam za wiele rzeczy z tego sklepu..body, które kupiłam są ok-nic się nie dzieje, niestety spodenki do spania zmechaciły się błyskawicznie! Strasznie lubię mothercare - bardzo ładne ciuszki i super jakość, niestety ceny powalają dlatego zawsze staram się coś upolować jak mają przeceny:)wtedy warto coś kupić:)

Elutka, no fakt że niektórzy dużo chcą za przesyłkę, a ja zawsze chcę kurierem za pobraniem więc jest to duuużo. najczęściej kupuję kilka rzeczy u jednego sprzedawcy więc trochę mi się wyrównuje ta cena

ciuszki najbardziej lubię z H&M, są nie do zdarcia.

Fakt- H&M ma fajne ciuszki i dobrej jakości, chociaż rajtki i skarpetki strasznie szybko się mechacą..też zależy na jaką partię się trafi..:)

Po wczorajszej imprezie u siostry i udostępnieniu krzesełka do karmienia ja dzisiaj już dokonałam zakupu:
Krzesełko do karmienia Agnieszka III Żyrafka Klupś | Sklep – Happy Childrens
kupuję w tym sklepie wszystko bo ceny są fajne a ja mam blisko po odbiór osobisty.
Jestem też bardzo zadowolona z kosmetyków o których już raz tu pisałam- skarb matki-stosuję szampon , mydełko i puder- skóra super, żadnych wyprysków, od dłuższego czasu- chyba dzięki pudrowi żadnych odparzeń!!!
A krzesełko super wygoda przy karmieniu. Do tej pory korzystałam z leżaczka ale wysokość mi przeszkadzała.

kasikd my mamy podobne krzesło:
KRZESEŁKO WIELOFUNKCYJNE KLUPŚ AGNIESZKA I SOSNA - Sklep internetowy 4MAX.pl
tylko, że tapicerka jest biała w żółte serduszka i zielone gwiazdki. Zastanawia mnie trochę ta różnica cenowa ale pewnie to z Twojego linku jest po prostu z lepszego drewna. My jeszcze go nie używamy bo mały sam nie siedzi i kiwa się na boki. Ale podoba mi się ta funkcja krzesełka i stoliczka jak później dziecko jest starsze.

Misza- akurat ten kolor jest najdroższy ale bardzo mi się podoba a druga sprawa to wysokość.Twoje ma 84 a to ma 102. Ja wolę wyższe tak żeby przy stole w jadalni pasowało :)

My też mamy z Klupsia krzesełko- 102 cm, miś w calcadosie. Przymierzałam Toska w zeszłym tygodniu ale jeszcze na niego za wcześnie- zjeżdża :( Szkoda, że nie ma pasów. W lezaczku tez mi już ciężko karmić- plecy bolą :(

reklama
dziewczyny potrzebuję kupić bramkę zabezpieczającą schody, czy któraś z was może mi podpowiedzieć w jakim sklepie mam jej szukać. Na allegro już mniej więcej obczaiłam, ale chciałabym dotknąć itp. ta z ikea odpada, więc prosze o jakieś podpowiedzi. z góry dzięki

Do góry