reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Panziorka, mam to samo, w necie nie kupuję za często ale już jak czegoś szukam to dłuuugo i sprawdzam wszystkie oferty. Gorzej, że w realu też tak mam. Jak miesiąc przed porodem szukałam kiecki na chrzciny synka mojej siostry to w reserved przymierzyłam nie kłamiąc z 15 kiecek, potem obiegłam galerię oczywiście przymierzając coś w kilku sklepach i wróciłam znów do reserved, i znów przymiarki,w ogóle zapomniałam, że mam brzuch, zgrzałam się, napociłam a i tak nic nie wzięłam, bo nie byłam pewna cz to jest właśnie TO. Uciążliwe to bardzo, dlatego staram się na zakupy odzieżowe chodzić sama i z rezerwą czasową (po porodzie to niestety niemożliwe).

reklama
panziorka, tak, poważnie piszę o 5.10.15. jedyne co mamy z tego sklepu fajnego to polarki. milusie i gatunkowo dobre. reszta to szmatki.

Ja tak samo przeglądałam chyba wszystkie aukcje na allegro zanim coś kupiłam! Wyleczyłam się już troszkę z zakupów przez neta-niektórzy mają chore stawki za wysyłkę poza tym wolę coś zobaczyć i dotknąć zanim kupię.
Co co 5.10.15 to nie mam za wiele rzeczy z tego sklepu..body, które kupiłam są ok-nic się nie dzieje, niestety spodenki do spania zmechaciły się błyskawicznie! Strasznie lubię mothercare - bardzo ładne ciuszki i super jakość, niestety ceny powalają dlatego zawsze staram się coś upolować jak mają przeceny:)wtedy warto coś kupić:)

Elutka, no fakt że niektórzy dużo chcą za przesyłkę, a ja zawsze chcę kurierem za pobraniem więc jest to duuużo. najczęściej kupuję kilka rzeczy u jednego sprzedawcy więc trochę mi się wyrównuje ta cena

ciuszki najbardziej lubię z H&M, są nie do zdarcia.

Fakt- H&M ma fajne ciuszki i dobrej jakości, chociaż rajtki i skarpetki strasznie szybko się mechacą..też zależy na jaką partię się trafi..:)

Po wczorajszej imprezie u siostry i udostępnieniu krzesełka do karmienia ja dzisiaj już dokonałam zakupu:
Krzesełko do karmienia Agnieszka III Żyrafka Klupś | Sklep – Happy Childrens
kupuję w tym sklepie wszystko bo ceny są fajne a ja mam blisko po odbiór osobisty.
Jestem też bardzo zadowolona z kosmetyków o których już raz tu pisałam- skarb matki-stosuję szampon , mydełko i puder- skóra super, żadnych wyprysków, od dłuższego czasu- chyba dzięki pudrowi żadnych odparzeń!!!
A krzesełko super wygoda przy karmieniu. Do tej pory korzystałam z leżaczka ale wysokość mi przeszkadzała.

kasikd my mamy podobne krzesło:
KRZESEŁKO WIELOFUNKCYJNE KLUPŚ AGNIESZKA I SOSNA - Sklep internetowy 4MAX.pl
tylko, że tapicerka jest biała w żółte serduszka i zielone gwiazdki. Zastanawia mnie trochę ta różnica cenowa ale pewnie to z Twojego linku jest po prostu z lepszego drewna. My jeszcze go nie używamy bo mały sam nie siedzi i kiwa się na boki. Ale podoba mi się ta funkcja krzesełka i stoliczka jak później dziecko jest starsze.

Misza- akurat ten kolor jest najdroższy ale bardzo mi się podoba a druga sprawa to wysokość.Twoje ma 84 a to ma 102. Ja wolę wyższe tak żeby przy stole w jadalni pasowało :)

My też mamy z Klupsia krzesełko- 102 cm, miś w calcadosie. Przymierzałam Toska w zeszłym tygodniu ale jeszcze na niego za wcześnie- zjeżdża :( Szkoda, że nie ma pasów. W lezaczku tez mi już ciężko karmić- plecy bolą :(

reklama
dziewczyny potrzebuję kupić bramkę zabezpieczającą schody, czy któraś z was może mi podpowiedzieć w jakim sklepie mam jej szukać. Na allegro już mniej więcej obczaiłam, ale chciałabym dotknąć itp. ta z ikea odpada, więc prosze o jakieś podpowiedzi. z góry dzięki

Do góry